Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjenčanje na vrniku

Goran Belošević o svadbi s Ecijom Ivušić: 'Bojali smo se kako će sve ispasti, a na kraju je bilo i suza'

Ecija i Goran
Foto: Dario Lepoglavec
1/26
11.09.2022.
u 13:42

- Koliko god se spremali, uvijek se nešto neplanirano dogodi. Eciji je dosta stresno bilo s frizurom i haljinom, malo je smršavjela u ondosu na probi vjenčanice, pa se bojala kako će sve ispasti. No, kad je stigla na Vrnik i isplakala se od emocija, sve je išlo glatko - isptičao nam je bubnjar grupe Pravila igre

Nije se puno promijenilo u našim životima, mi već godinu dana živimo skupa, tako da smo i dosad imali osjećaj kao da smo u braku. Bilo je odlično, sbe po planu. Bojali smo se da nam kiša sve ne pokvari, počela je malo padati oko 2 ujutro, no nije se zadržala , ispričao nam je Goran Belošević, bubnjar grupe Pravila igre, koji je sinoć na otoku Vrniku stupio u bračnu luku s Ecijom Ivušić. 

- Koliko god se spremali, uvijek se nešto neplanirano dogodi. Eciji je dosta stresno bilo s frizurom i haljinom, malo je smršavjela u ondosu na probi vjenčanice, pa se bojala kako će sve ispasti. No, kad je stigla na Vrnik i isplakala se od emocija, sve je išlo glatko. 
Vjenčanje je održano ispred vrničke crkvice Gospe od Škoja jer par nije dobio dozvolu župnika za vjenčanjem u crkvi, a zatim je slavlje prebačeno na Korčulu, u Aminess Port 9 resortu u gradu Korčuli, a zabavljao ih je Goranov prijatelj, glazbenik Sandro Majstrović. Na kraju je i grupa Pravila igre otpjevala nekoliko pjesama, a na gitari im se pridružio i poseban gost Miro Buljan, koji je autor pjesama Pravila igre.

Foto: Instagram

- Miro nije nastupao 20 godina, a jedan je od najboljih gitarista u Hrvatskoj. Budući da nam je nedostajao gitarist, nagovorili smo ga da zasvira s nama - ispričao nam je Goran. Za prvi ples odabrali su Gibonnijevu pjesmu "Lipa moja".

- Oboje obožavamo tu pjesmu. Nije da je vezana uz neki događaj, ali smo se odmah složili kako je ona idealna za prvi ples, dodao je Belošević. 

Na svadbi je bilo oko 80 članova obitelji i prijatelja, a među njima i Nives Celzijus, Snježana Schillinger sa suprugom Frankom, te bivša Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman, koja je i uhvatila Ecijin buket. Goranov kum bio je dugogodišnji prijatelj Adem Selman, a Ecijina kuma je Morana Golubić. 

Foto: Instagram

- Danas nas još čeka fotografiranje i uživanje na Korčuli, a sutra se vraćamo u Zagreb. O medenom mjesecu još nismo razmišljali jer nam je sad posao prioritet. Već u utorak s Pravilima igre ulazim u studio i snimamo pjesme za naš novi album, kazao nam je Goran. 

VIDEO: Borna Kotromanić oštro o Nikolini Pišek: 'Ja imam i razum i obraz, a tebi je kokain nagrizao sve po malo' 

Ključne riječi

Komentara 1

CR
credo
14:46 11.09.2022.

Koji treš od svadbe. Matičar pred crkvom 👀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije