Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bodrila barakude

Ne staju komentari na fotku koju je objavila Kolinda Grabar-Kitarović: 'Nikad ljepša'

Foto: Instagram
1/7
11.09.2022.
u 10:27

Među njima je bila i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (54), a time se pohvalila na društvenim mrežama. "Ajmo do pobjede, Barakude! Idemo po zlato!" napisala je prije utakmice Grabar-Kitarović.

Uz tisuće i tisuće glasnih navijača u Splitu u Spaladium Areni, i neka poznata lica iz hrvatske javnosti došla su popratiti veliku finalnu utakmicu Europskog prvenstva u vaterpolu između Hrvatske i Mađarske koja se održala jučer, a koja je završila pobjedom naših vaterpolista. Među njima je bila i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (54), a time se pohvalila na društvenim mrežama. 

"Ajmo do pobjede, Barakude! Idemo po zlato!" napisala je prije utakmice Grabar-Kitarović. 

Bivša predsjednica na utakmicu je došla u majici Hrvatskog vaterpolskog saveza i hlačama u bež boji. Slika koju je objavila skupila je više od 16.000 lajkova, a mnogi su joj u komentarima pisali kako odlično izgleda. 

 

"Nikad ljepša i vitkija...super" samo je jedan od komentara pratitelja bivše predsjednice. 

Podsjetimo, hrvatska muška vaterpolska reprezentacija osvojila je naslov europskog prvaka, u finalu domaćeg EP u Splitu svladala je Mađarsku sa 10-9. Po tri gola za Hrvatsku postigli su Rino Burić i Konstantin Harkov, dva je dodao Jerko Marinić Kragić, a po jedan Ivan Krapić i Andrija Bašić, dok su Erik Molnar i Szilard Jansik bili dvostruki strijelci za Mađarsku. Sjajan je na hrvatskom golu s osam obrana bio Marko Bijač.

VIDEO Kako se kraljičino zdravstveno stanje postupno pogoršavalo nakon smrti princa Philipa, njene najveće ljubavi

Komentara 9

OT
otrovnijezik
12:21 11.09.2022.

Još samo fale zajedničke slike u badiću sa Knoll i Nives.

TM
trade_mark
11:10 11.09.2022.

da je meni kriminalac mamić organizirao rođendane, i ja bi danas imao za botokse i izgledao bi 10 puta bolje od nje. Al hbg, ne krećem se u kriminalnim krugovima...

Avatar popajce
popajce
11:03 11.09.2022.

Da li njoj treba to stalno naslikavanje i piskaranje ili vi to,,onako,,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije