Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje

Glumici Nataši Janjić životni partner dao najdraži poklon

nataša
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
30.11.2012.
u 08:00

Prijatelje i obitelj glumica je počastila za 31. rođendan, a sretna je što je dan provela u zagrljaju voljenoga

Crvenokosa Splićanka Nataša Janjić u zagrljaju životnog partnera Joška Lokasa u utorak je napunila 31 godinu. Za razliku od prijašnjih godina, rođendan je proslavila na izložbi fotografija.

Mama zna najbolje


– Nisam nešto posebno slavila. Prijatelje sam počastila tijekom izložbe koja bi se ujedno mogla nazvati mojim rođendanskim darom, jer je među izloženim portretima umjetnika Marka Vučenika bio i jedan moj – kazala je Nataša čiji bližnji znaju da je najsretnija kad na dar dobije odjeću ili sitnice za uljepšavanje.

– Za kupnju odjevnih predmeta najstručniji su moji roditelji, koji su me ove godine iznenadili kožnom torbom kakvu sam priželjkivala. Bez obzira na to što nisam od materijalnih darova, moram priznati da je lijepo kad neočekivano dobijem baš ono što sam sama sebi željela kupiti – kaže zvijezda.

Već tri i pol godine ona ljubi 40-godišnjeg televizijskog producenta Joška Lokasa pa joj je njegov dar na licu izmamio najveći osmijeh.

Nije zaboravan


– Joško je pažljiv i uvijek mi donese cvijeće pa to nije zaboravio učiniti ni ovaj put. Jako volim cvijeće i iskreno mu se veselim – priznaje.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:23 30.11.2012.

Još kad mi mi autorica objasnila koja je poanta ovog članka.....?

Avatar Meggi
Meggi
09:33 30.11.2012.

Da životni partner... divnog li statusa.. na još divniji način dobiven..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije