Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMARA U FRANCUSKOJ

Glumica u sedmom desteljeću objavila fotografiju u kupaćem, pratitelji joj poručili: 'Izgledaš senzacionalno'

Sharon Stone
Foto: Press Association/PIXSELL
1/13
21.09.2021.
u 07:00

Pratitelji su glumici Sharon Stone poručili da izgleda čarobno te da joj se dive.

Glumica Sharon Stone (63) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću. Stone nosi jednodijelni crni kupaći te leži na stijeni, a kombinaciji je dodala još sunčane naočale. U opisu objave kojom poručuje da se odmora i sunča, dodala je da je briga o sebi bitna. Dodajmo još da je glumica već ranije otkrila da se nalazi u Francuskoj. 

Njezini pratitelji u komentarima su istaknuli njezinu vitku liniju u sedmom desetljeću. "Izgledaš senzacionalno", jedan je od komentara. "Predivna i snažna žena", još je jedan od upućenih komplimenata. Poručili su joj još da izgleda čarobno te da joj se dive. U komentarima su se našli još i razni emotikoni kojima su joj htjeli poručili koliko dobro izgleda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Podsjetimo, glumica je u kolovozu otkrila da je njezina obitelj doživjela tragediju. Sharon je otkrila da je njezin nećak River William, koji je imao samo 11 mjeseci, preminuo nakon što su mu otkazali svi organi. Glumica je tada na svojem Instagram profilu podijelila video u kojem se nalaze fotografije malenog Rivera Williama. Dodajmo još da je glumica svom nećaku bila i kuma

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: 'Nije me sramota zbog onog što radim'

Ključne riječi

Komentara 1

JI
Ja_i_Otac_jedno_smo.
07:21 21.09.2021.

Lijepa oduvijek. O njoj se ne piše ništa. Baš prava dama, bila i ostala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije