Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna vijest!

Glumica koju smo obožavali zbog uloge u hit seriji u tajnosti rodila prvo dijete, otkriveno i ime prinove

91. Dodjela nagrade Oscar, Vanity Fair Party
Foto: Ian West
1/4
15.08.2023.
u 09:42

Glumica Ashley Olsen i njezin suprug Louis Eisner postali su roditelji dječaka Otta koji je na svijet stigao u tajnosti i to još prije nekoliko mjeseci u New Yorku

Glumica Ashley Olsen (37), koju su mnogi upamtili po ulozi malene Michelle Tanner u seriji 'Puna kuća' u kojoj je glumila sa sestrom blizankom Mary-Kate, na svijet je donijela svoje prvo dijete. Glumica  i njezin suprug Louis Eisner postali su roditelji dječaka Otta koji je na svijet stigao u tajnosti i to još prije nekoliko mjeseci u New Yorku, javlja TMZ

Mnoge je iznenadila ova lijepa vijest s obzirom na to da Ashley nikada nije objavila da je trudna. To ni ne čudi jer su i bračne zavjere Ashley i Louis izmijenili prošle godine u krugu najbližih, a prvi put ih zajedno su viđeni 2017. godine, no oni o svom odnosu nikada nisu željeli pričati javno. 

Svadba je održana u privatnoj kući na Bel-Airu 28. prosinca 2022., a bračni par pozvao je 50-tak ljudi. Jedna od uzvanica bila je i Ashleyna sestra blizanka Mary-Kate koja se ranije razvela od Oliviera Sarkozyja, francuskog bankara.  

 "Moja sestra i ja smo diskretne osobe", rekla je u jednom intervjuu Ashley.

The 91st Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles Ashley Olsen at the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by editor Radhika Jones held at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California.r OConnor-Arroryo Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: OConnor-Arroryo/PRESS ASSOCIATIO

Inače, sestre Olsen rijetko se pojavljuju u javnosti posljednjih godine, ne bave se glumom i potpuno su se posvetile svojoj najvećoj ljubavi, modnom dizajnu. Vlasnice su luksuznog brenda The Row.

VEZANI ČLANCI: 

Glumica Elizabeth Olsen i sestra puno poznatijih sestara blizanki, Mary Kate i Ashley Olsen, priznala je da joj je pažnja paparazza i javnosti koju su sestre dobivale, bila “vrlo zastrašujuća” u djetinjstvu. Inače, tri godine je mlađa od sestara koje su prije 20 godina bile na vrhuncu slave zbog serije "Puna kuća". 

Los Angeles.CA.USA. Marty-Kate Olsen and Ashley Olsen in (C)ABC TV series, Two of a Kind (1998-1999) Ref:LMK106-SLIB270423-001 Supplied by LMKMEDIA. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets. pictures@lmkmedia.com Photo: Supplied by LMK / ipa-agency.net/IPA
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net

“Čudno je bilo odrastati s tim”, rekla je Elizabeth svojedobno za podcast Jessie Ware imena “Table Manners” i dodala:  “Najčudnije je bilo to što vas paparazzi stalno prate, a meni je to kao djetetu bilo vrlo zastrašujuće. Bili su opsjednuti s njima kad su napunile 18 godina”.

VIDEO Nakon što je potvrdila da se razvodi Ella Dvornik rastužila pratitelje novom objavom na Instagramu 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije