Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA RAČUN I NA ONLYFANSU

Glumica Bella Thorne pozirala u kadi i progovorila o mentalnom zdravlju

Bella Thorne
Foto: Pixsell
1/11
26.09.2021.
u 22:00

Glumica Bella Thorne na fotografijama je pozirala u kupaonici, a jedino što je imala je ručnik.

Glumica Bella Thorne (23) na svojem je Instagram profilu objavila album fotografija među kojima je fotografija na kojoj pozira potpuno gola. Bella na fotografiji pozira u kupaonici, a jedino što je imala je ručnik. "Nadam se da vodite brigu o sebi. Nije uvijek lako dati prioritet mentalnom zdravlju, ponekad je zaista teško, ali stalno podsjećam koliko je to važno", napisala je glumica u opisu. Još je svoje pratitelje upoznala i s četiri stvari koja ona radi za svoje mentalno zdravlje. 

U komentarima su joj pratitelji poručili da ih inspirira, a mnogi su uputili i komplimente na račun njezinog fizičkog izgleda. "Predivna si", jedan je od komplimenata. "Divna žena", poručili su joj. Usporedili su je i s anđelom, a istaknuli i da je fotografija odlična.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

Podsjetimo, glumica je imala problema s društvenim mrežama. Prije dvije godine joj je hakiran Snapchat račun, a ovo ljeto je policija tek ušla u trag krivcu. Tim povodom Bella je na društvenim mrežama zahvalila policijskim službenicima na trudu i radu. Dodajmo još da glumica ima profil i na platformi OnlyFans te i tamo objavljuje svoje fotografije. Kada je prošle godine otvorila račun oborila je rekord, jer je u jednom danu zaradila više od milijun dolara.

VIDEO Ella Dvornik na Tiktoku prozvala bivše: 'Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije