Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATIE HOLMES I JAMIE FOXX

Glumački par prekinuo petogodišnju vezu i otkazao vjenčanje

Katie Holmes and Jamie Foxx
Foto: Twitter
1/4
28.06.2018.
u 20:34

Čini se kako je prekid pokrenula Katie, koja Jamieju nije mogla oprostiti preljub s drugom ženom.

Katie Holmes i Jamie Foxx prekinuli su svoju petogodišnju vezu i otkazali vjenčanje, piše Mirror. Par je bio u vezi od 2013., no javnost je za to doznala tek lani, kada su ih fotoreporteri snimili dok su šetali držeći se za ruku u Malibuu. Čini se kako je prekid pokrenula Katie, koja Jamieju nije mogla oprostiti preljub s drugom ženom.

Mediji su o krizi u njihovoj vezi pisali ranije, kada je Katie primijećena u društvu bivšeg dečka Joshue Jacksona, glumca poznatog p serijama "Dawson's Creek" i "Preljub".

Izvor je kazao kako je Katie bila ponižena nakon što je Jamie inzistirao da se i dalje skrivaju od javnosti, čak i kad su svi saznali za njihovu vezu.

- Nije bilo ljutnje, samo ga je nazvala i rekla kako više ne može to izdržati. Jamie joj se ispričao - rekao je izvor.

Inače, razlog zbog kojih su tajili svoju vezu bio je pomalo bizaran. Naime, Katie je nakon razvoda od Toma Cruisea 2012. godine s bivšim suprugom dogovorila kako se pet godina neće s drugim muškarcem pojavljivati u javnosti.

Katie Holmes and Jamie Foxx
1/7

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije