Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj serije

Glumac iz 'Na granici' priznao: Udebljao sam se zbog krafni i hrenovki sa snimanja

Foto: Privatni album
1/3
22.12.2019.
u 19:00

Glumac Siniša Ružić krenuo je u borbu protiv suvišnih kilograma, i to pod budnim okom supruge Sande

Siniša Ružić, glumac najpoznatiji po ulozi policajca Tome Bobana u najgledanijoj seriji u regiji “Na granici” Nove TV, ovih dana puno komunicira sa svojim gledateljima i obožavateljima. Prima brojne poruke u kojima oni koji vole i prate ovaj lik i dogodovštine otkvačene ekipe iz Lokvice, žale što je serija došla svom kraju, nakon sezone i pol emitiranja, i više od 220 epizoda.

– Ljudi me zovu iz svih krajeva Europe i regije, ne znam gdje sve gledaju, na TV-u, internetu i mobitelu, prate i znaju svaku riječ i svaki zaplet. Dirnut sam pažnjom i ljubavlju. To je san svakog glumca – kazao nam je Siniša, koji paralelno u svom matičnom kazalištu Gavella u Zagrebu igra brojne predstave, a u svojoj najnovijoj, Marinkovićevu “Kiklopu” igra legendarnog Maestra.

Ta je predstava osvojila čak tri ovogodišnje nagrade Hrvatskog glumišta, od pet nominacija, a na posljednjem festivalu u Brčkom dobili su Grand prix. Igrajući Tomu Bobana, Ružić je nabacio i nekoliko kilograma viška. Siniša kaže da je i inače sklon debljanju, a tome su na snimanju pripomogle i neizbježne krafne i hrenovke, po kojima je ovaj lik poznat, tako da je odlučio više vježbati i paziti na hranu.

Često posjećuje i suprugin rodni kraj, Runoviće pokraj Imotskoga, a kako je njegova supruga Sanda tamo suosnivačica fitness-centra Tempo, rado posluša stručne savjete trenera i ekipe i, kad god je tamo, vježba u prijateljskoj atmosferi ovoga kultnog mjesta u Imotskom.

– Cilj mi je smršavjeti barem 10 kilograma radi zdravlja, izgleda, kondicije i mogućih novih TV projekata, za koje se nadam da će ih biti. Samo, ne mogu više računati na svoj specifični popunjeni izgled, moram publici biti uzor u zdravom životu, trudim se da mi u tome povjeruju – otkrio nam je Ružić.

Podsjetimo, pedesetogodišnji glumac u lipnju se oženio Sandom Lončar, s kojom je uvezi bio devet godina. Vjenčanje je održano mjesec dana nakon Sinišina 50. rođendana, u crkvi svetog Nikole u Podosju, iznad Runovića, odakle je Sanda podrijetlom. – Imali smo samo 25 gostiju, a proslava je bila u gostionici kod popularnog rođaka Karaje. Crkvica i gostionica u planinskom su selu Podosje koje ima samo nekoliko kuća i stanovnika – kazao nam je Ružić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije