Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 9 GODINA VEZE

Glumac iz domaće hit-serije oženio se nakon što je proslavio pedeseti rođendan

Vjenčanje Siniše Ružića
Foto: Mijo Zidar
1/10
03.07.2019.
u 13:37

– Imali smo samo 25 gostiju, a proslavili smo u gostionici kod popularnog rođaka Karaje. Crkvica i gostionica u planinskom su selu Podosje koje ima samo nekoliko kuća i stanovnika – kazao nam je Ružić i dodao da je ekskluzivnu tortu napravila kuma Anita Babić Krišto, dok je njegov kum bio kolega glumac Zoran Čubrilo.

Siniša Ružić, zvijezda hit-serije "Na granici" i glumac kazališta Gavella, 22. lipnja oženio se za Sandu Lončar, s kojom je u vezi devet godina.  Vjenčanje se održalo mjesec dana nakon Sinišina 50. rođendana, u crkvi svetog Nikole u Podosju, iznad Runovića, odakle je Sanda porijeklom. 

– Imali smo samo 25 gostiju, a proslavili smo u gostionici kod popularnog rođaka Karaje. Crkvica i gostionica u planinskom su selu Podosje koje ima samo nekoliko kuća i stanovnika – kazao nam je Ružić  i dodao da je ekskluzivnu tortu napravila kuma Anita Babić Krišto, dok je njegov kum bio kolega glumac Zoran Čubrilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Ružić (@sinisa.ruzic) on

– Moj svadbeni zavjet jest da počnem intenzivno vježbati u fitness-centru Tempo, koji su osnovali moja supruga Sanda Lončar Ružić i njen pokojni brat Robert. Za iduću kazališnu sezonu pripremam i jednu ličku monodramu te stand-up nastup, a očekuje nas i druga sezona serije "Na granici", čije smo snimanje nedavno završili – kazao nam je Ružić.  

Ključne riječi

Komentara 6

SC
schwertransport
15:26 03.07.2019.

Najbitnije je da brak nije iz koristi vec iz ljubavi, vidi se na njima da su sretni Čestitke mladencima

AN
antela
10:58 04.07.2019.

Tomo, neka je sa srećom!

DU
Deleted user
08:11 04.07.2019.

Tja, kaj se more. Vremena su modern i opaka. Nakon devetgodišnje veze Ružić Sinke i Lončar Sandina u braku će izdržati oko devet mjeseci jer će najednom otkriti da im ne slažu naravi. Izem ti život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije