Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22-godišnjak

Glazbenik će dobiti petero djece s petero žena: Uštedio i organizirao jedan 'baby shower'

Foto: Instagram
20.01.2024.
u 15:15

Mladi 22-godišnje reper Zeddy Will objavio je kako čeka petero djece s petero različitih žena, a da su jedna drugu prihvatile te se međusobno podržavaju, i više je nego očito.

Logikom – manje je više – sigurno se ne vodi njujorški 22-godišnji glazbenik Zeddy Will koji je nedavno organizirao zajedničku zabavu povodom rođenja djeteta za svojih pet trudnih partnerica. Tu je vijest podijelila na društvenu mrežu TikTok jedna od njegovih trudnih partnerica – Lizzy Ashliegh, koja inače ima 29 godina. Popularni 'baby shower', odnosno otkrivanje spola djeteta organiziran je u Queensu 14. siječnja, a buduće su mame i Will pozirali na zajedničkoj fotografiji.

– Dobrodošli mali Zeddy Willsi 1-5 – pisalo je na pozivnici za ovaj veseli događaj. – Pretpostavljam da smo sada 'Sister Wives' – napisala je Ashleigh uz video, referirajući se na popularnu TLC emisiju „Sve žene mog muža“ koja prati živote poligamističke obitelji. 

 Također je podijelila fotografije ove velike, ali ne baš tako tradicionalne obitelji. Ashleigh je u sljedećem videu otkrila da je pet mama - Ashleigh, Bonnie B, Kay Merie, Jylene Vila i Iyanla Kalifa Galletti - "prihvatilo jedna drugu" jer je "bolje za djecu" da odrastaju kao jedna "velika obitelj."

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

„Pogledajte našu predivnu i prekrasnu obitelj!“ – napisala je uz opis jedne od fotografije i time su privukli veliku pažnju publike, ali i američkih medija. – Volimo našeg taticu! Nećemo uništavati živote naših beba. Naše su obitelji prihvatile ovakvu situaciju – dodali su. - Društvo se promijenilo, a zauzvrat i moderna dinamika odnosa. Bit je u osobnom redefiniranju odnosa, odvajanja od toga da je jedan način prihvatljiv svima i odmicanja od društvenih pritisaka da se prilagodite – komentirao je Willov menadžer za The Post ovu neobičnu situaciju. Njegov je tim također rekao za medije da vjeruje kako je glazbenik dovoljno zreo da se nosi s petero djece. 

 

@lizzyashmusic I guess we Sister Wives now #babydaddy #drama #babyshower #babymama ♬ original sound - Lizzy Ashliegh

 

Unatoč tome što je obitelj prihvatila njegov neobičan način života, mnogi su im u komentarima uputili i mnoge negativne kritike. - „Ovo je neugodno za gledati!“, „Umirem od smijeha, ovo je tako odvratno“, „Molim te reci mi da ovo nije stvarno“, Nikada se ne bih našao u ovakvoj situaciji“ – samo su neki od komentara iznenađenih pratitelja na društvenim mrežama koje koriste. 

 

VIDEO: Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

Komentara 2

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
18:10 20.01.2024.

Obiteljska idila!

AC
acer7
16:32 20.01.2024.

Ovo je kralj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije