Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate se?

Gdje su nekad omiljeni likovi iz popularne serije o vampirima koje smo svakodnevno pratili?

Foto: DPA/PIXSELL
1/8
10.07.2019.
u 08:00

Serija 'Buffy, ubojica vampira' krajem '90-ih je bila jedna od omiljenih tinejdžerskih serija, a glavne likove iz serije danas isto možemo vidjeti na malim ekranima.

Prije nego je svijet zaludila 'Sumrak saga', neki malo mračniji vampiri okupirali su tinejdžere diljem svijeta.

Serija 'Buffy, ubojica vampira' krajem '90-ih je bila jedna od omiljenih tinejdžerskih serija, a glavne likove iz serije danas isto možemo vidjeti na malim ekranima. Sarah Michelle Gellar glumila je glavnu junakinju, Buffy, a njezin je lik Entertainment Weekly proglasio jednim od likova za sva vremena, odmah nakon Homera Simpsona i Harryja Pottera. Joss Whedon, tvorac serije, rekao je da je ideja za lik Buffy došla iz svih horor filmova - bespomoćnoj plavuši koja bi gotovo uvijek prva umrla trebalo je dati malo drugačiju reputaciju.

Gellar je glumila u nekim poznatijim filmovima, poput 'Znam što si radila prošlog ljeta', 'Okrutne namjere', 'Scooby Doo', 'Vrisak' te serijama 'Ringer', 'Seks i grad', 'Angel' i mnogim drugim. Na društvenim mrežama je aktivna i svoje obožavatelje često vraća u stara vremena sjećanjem na svoje starije filmove i serije. Danas ima 42 godine, a može se uočiti da lijepa glumica s godinama izgleda sve bolje.

Foto: IPA/Pixsell

Svojeg muža, Freddie Prinze Juniora, upoznala je na snimanju filma 'Znam što si radila prošlog ljeta'. Imaju dvoje djece, kćer i sina te žive u Los Angelesu. Glumica se još uvijek drži na televizijskim ekranima, a jedno od zapaženijih pojavljivanja napravila je nedavno u seriji 'Teorija velikog praska'.

David Boreanaz koji je glumio zločestog vampira, Angela, ove je godine navršio okrugli 50. rođendan. Godine, čini se, glumcu nisu nikakav problem, kao niti Gellar jer unatoč svemu izgleda bolje nego ikad. Boreanaz je nakon serije 'Buffy, ubojica vampira' imao i svoju seriju, 'Angel', ali mlađoj publici poznatiji je kao detektiv iz serije koju još uvijek pratimo na malim ekranima, Kosti.

Foto: IPA/Pixsell

I ostali glumci iz serije nastavili su se baviti glumom. Alyson Hannigan (Willow) glumila je u 'Američkoj piti' i seriji 'Kako sam upoznao vašu majku'.

Nicholas Brendon (Xander) glumio je u poznatim serijama 'Privatna praksa' i 'Zločinački umovi', a u posljednje vrijeme u tabloidima se pojavljuje zbog problema koje ima s alkoholom.

Foto: PA/Pixsell

Glumica Charisma Carpenter (Cordelia) glumila je u filmu 'Plaćenici', serijama 'Veronika Mars', 'Sinovi anarhije' i trenutačno popularnom 'Luciferu', ali i mnogim drugim uspješnicama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije