Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica i manekenka

Gdje je danas Petra Sanader? Dok je tata u zatvoru, ona Hrvatsku izbjegava u širokom luku

Zagreb: Petra i Bruna Sanader stigle na suđenje ocu, ali su odbile svjedočiti
Foto:
1/24
12.01.2024.
u 14:14

Glumica i kći bivšeg premijera Ive Sanadera, Petra Sanader danas uživa daleko od Hrvatske, točnije u dalekom New Yorku, gdje je svojedobno živjela i s bivšim dečkom.

Život najstarije kćeri Ive Sanadera, 36-godišnje Petre Sanader oduvijek je intrigirao domaću javnost. Svojedobno se bavila glumom te je radila kao scenaristica, a već godinama živi izvan granica Hrvatske – točnije u New Yorku. Dramu i uhićenje svog Ćaće, kako ga je domaća javnost svojedobno prozvala, pratila je iz Sjedinjenih Američkih Država, a danas rijetko kad posjeti Hrvatsku, osim kada su u pitanju posebne prilike. 

Ranije se Petra okušala i u manekenstvu, a uz pomoć društvenih mreža i domaćih medija promovirala je svoj rad. No to je za nju tek davna prošlost. Sanaderova starija kći danas nema nikakve društvene mreže i više se ne koristi Instagramom, a o razlozima gašenja možemo samo nagađati. Petra i Bruna, kćeri bivšeg hrvatskog premijera u seriji slučaja vezanih za njihova oca i sudskih procesa koje je prolazio, također su bile u velikim brojkama praćene na društvenim mrežama dok su ih imale. Upravo kao i ostala djeca političara za koje se već jesu ili će se tek vezati skandali – bile su itekako zanimljive javnosti, a njihovim objavama, kako su prenosili domaći mediji – mogla se koristiti i policija. 

Zagreb: Petra i Bruna Sanader stigle na suđenje ocu, ali su odbile svjedočiti
1/24

 

Zato se u jeku afere Sanader u javnosti pozivalo i porezne službenike da se povedu tim modelom i ''pročešljaju'' profil Petre Sanader koja je, između ostalog, na Instagramu objavila sliku obiteljske proslave rođendana upriličene na jahti usidrenoj na otoku Capriju i to u vrijeme kada je obitelji Sanader zbog sudskih postupaka bila blokirana imovina. Zbog takvih fotografija nagađalo se kako je ostala ili neprijavljena imovina obitelji Sanader ili neprijavljen izvor njihovih prihoda, pisao je Danas.hr.

Uz nekoliko slika na profilu Petre Sanader stajali su i tzv. hashtagovi: "gettingdrunkwithparents", "partytime", "goodtimes", "foreveryoung", "familygoals" ili na hrvatskom opijanje s roditeljima, tulumarenje, dobra vremena, zauvijek mladi i obiteljski ciljevi. Petra Sanader nikada nije objavljivala fotografije s ocem, već samo s majkom i sestrom. Javnosti je poznato da je prije davanja ostavke na premijersku poziciju Ivo Sanader omogućio svojoj starijoj kćeri i njezinu tadašnjem dečku Andreju Dojkiću život na visokoj nozi u New Yorku u luksuznom Zeckendorf tornju na Manhattanu.

VEZANI ČLANCI:

Život Ćaćinih kćeri teče daleko od rodne grude, ali daleko i od 70-godišnjeg oca koji je iza rešetaka dočekao udaju mlađe kćeri Brune, a i rođenje prvog unuka Rafaela. Naime, u svibnju 2019. godine Bruna se udala za dugogodišnjeg dečka Vedrana Vukadinovića u hvarskoj katedrali Sv. Stjepana, otkrio je 24 sata. Iako je mladenka oduvijek htjela da je do oltara doprati njen otac, to je učinila njena starija sestra Petra, u drugoj ruci noseći Chanelovu torbicu vrijednu oko četiri tisuće eura. Uz brojne uzvanike ispred katedrale našli su se i prijatelji bivšeg premijera, Luka Bebić i Jerko Rošin, a stigao je i njegov brat don Vinko Sanader. 

25.05.2019., Hvar - Vjencanje Brune Sanader u hvarskoj katedrali. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

 

Nakon vjenčanja par je zaplesao ispred katedrale na pjesme Olivera Dragojevića ''Kad mi dođeš ti'' i ''Cesaricu'', a uzvanici su ih bodrili da se poljube skandirajući ''pusa, pusa''. Mladenka je nosila jednostavnu bijelu vjenčanicu i veo te je raspustila kosu. Na vjenčanje je stigla i njena majka Mirjana Sanader, koja nije skidala osmijeh s lica. Podsjetimo, Bruna je rodila sinčića Rafaela u lipnju prošle godine u Velikoj Britaniji.

– Istina, rođen je mali Rafael prije desetak dana u Engleskoj, sve je prošlo dobro, koliko znam – rekao je tada Luka Bebić za 24 sata te otkrio kako je Ivo sretan zbog vijesti da je postao djed.

 

VIDEO: Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića: Sestre mu preminule prije nego što se rodio

Komentara 19

NE
Neretva93
15:43 12.01.2024.

Sanader je osigurao svoje jato do 9 koljena.Eno i Grlić-Radman je vilu neki dan uknjižio na ženu,a kapelu koju je napravio više sliči na Šoškošćaninov mauzolej nego na kapelu.Za političare nema kazne jedino ih Božja može sustići.

Avatar Behemot
Behemot
15:37 12.01.2024.

Glumica (36) bez snimljenog filma. Možda je kazališna ..

LE
Levanto
14:48 12.01.2024.

Vlajina sram hrvatskoga naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije