Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE VIĐAMO JE ČESTO

FOTO Anna Wintour pokazala lijepu kćerku, pojavile se na premijeri mjuzikla i privukle poglede

Tom Ford Autumn / Winter 2020 Runway Show in Los Angeles
Foto: Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress
1/14
22.04.2024.
u 07:00

Urednica časopisa Vogue na premijeru mjuzikla 'Lempicka' u New Yorku došla je u društvu kćeri Bee Shaffer. Za razliku od poznate majke, ova 36-godišnjakinja preferira nešto privatniji život, a sada se u rijetkoj prigodi pojavila na crvenom tepihu.

Urednica planetarno popularnog modnog časopisa Vogue, Anna Wintour (74), u javnosti je poznata kao uspješna poslovna žena koja rijetko pokazuje emocije ili otkriva detalje iz privatnog života. Međutim, dok je kamere ne prate ona obnaša ulogu majke i bake. U najnovijem javnom izletu pojavila se u društvu kćeri koju rijetko viđamo. 

Anna i njezina 36-godišnja kćer Bee Shaffer svojim dolaskom upriličile su premijeru mjuzikla 'Lempicka' u New Yorku. Majka i kćer izgledale su poprilično usklađeno dok su pozirale za kamere na crvenom tepihu kazališta The Longacre Theater. Obje su se odlučile za elegantne kreacije.

GALERIJA: Anna Wintour pokazala lijepu kćerku, pojavile se na premijeri mjuzikla i privukle poglede

Tom Ford Autumn / Winter 2020 Runway Show in Los Angeles
1/14

Glavna urednica se pojavila u ljetnom izdanju, noseći haljinu s cvjetnim uzorkom koja se prostire sve do njenih gležnjeva, a na glavi je nosila prepoznatljive sunčane naočale. Nasljednica je pak obukla ljetno žutu kreaciju s rukavima do lakta, povišenog ovratnika te narančastih obruba. Riječ je o skupocjenoj haljini američkog brenda Proenza Schouler, utemeljenog 2002. u New Yorku. Njihovo izdanje možete pogledati ovdje

Za razliku od poznate majke, Shaffer preferira nešto samozatajniji život zbog čega je izabrala posao izvan mode, ali ipak blizak umjetnosti. Naime, kćer Anne Wintour bavi se filmskom produkcijom, a ljudi je znaju kao producenticu koncertnog filma 'Glee: The 3D Concert Movie' te američke kasnovečernje televizijske emisije 'Late Night sa Sethom Meyersom'Godine 2018. udala se za Francesca Carraozzinija, rođenog Talijana koji se također bavi produkcijom te je dosad režirao glazbene spotove za Nicki Minaj, Beyonce i A$AP Rockyja. Par zajedno ima trogodišnjeg sina Olivera i živi u Hollywoodu. 

Wintour iz braka s psihologom Davidom Shafferom ima još jedno dijete, sina Charlesa. Također, baka je troje unučadi, već spomenutog najmlađeg Olivera te unučice Caroline i Ellu. Ona i David razveli su se 1999., a modna ikona iza sebe ima još jedan probali brak, onaj s milijunašem Shelbyjem Bryjanom

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, konačan kraj braku od dva desetljeća između Anne i Shelbyja došao je krajem listopada 2020. godine. Kako su pisali mediji, njihov je odnos unazad nekoliko mjeseci zahladio, a nagađanja je potvrdila i činjenica da par nije viđen već neko vrijeme zajedno u javnosti. O razlozima razlaza ne zna se puno, ali šuškalo se da se Bryan vratio bivšoj supruzi Katherine Bryan, no kao razlog spominjala se i obostrana nevjera.

Anna i Shelby upoznali su se još 1997. godine na humanitarnom balu za njujorški City Ballet. Iako su oboje bili u braku, nisu mogli odoljeti zajedničkoj kemiji. Dvadesetak godina slovili su za jedan od najutjecajnijih američkih parova jer je Anna već tada vodila Vogue, a postavši i umjetnička direktorica te savjetnica za sadržaj svih izdanja medijske kuće Condé Nast - postalo je jasno da nijedno ime u modnom svijetu ne prolazi bez njezinog odobrenja.

Urednici je to bila najteža godina otkako je preuzela Vogue 1988. godine. U svibnju 2020. je njezin dugogodišnji suradnik i novinar André Leon Talley objavio memoare u kojima je opisuje kao nemilosrdnu šeficu, a potom su je brojni zaposlenici kuće Condé Nast prozvali za politiku rasne neosjetljivosti.

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije