Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa manekenka

Fani Stipković seksi na odmoru

fani stipković
Foto: Instagram
10.07.2014.
u 18:06

Nakon što je nedavno diplomirala, Fani Stipković uživa u ljetnim radostima u Španjolskoj. Naime, otišla je na odmor te se na svom Instagramu pohvalila fotografijom pokraj bazena...

Nakon što je nedavno diplomirala, Fani Stipković uživa u ljetnim radostima u Španjolskoj. Naime, otišla je na odmor te se na svom Instagramu pohvalila fotografijom pokraj bazena.

Fani je blistala u ljubičastom kupaćem kostimu te izazvala brojne pozitivne komentare. Ova ambiciozna pobornica zdravog života postiže izvrsne rezultate na svakom životnom polju.

>>Fani Stipković diplomirala u Madridu: Bila je ovo teška godina

Ključne riječi

Komentara 3

BR
brodludjaka
22:35 10.07.2014.

Ne znam tko je ova cura, ali je ružna do beskraja. Samo te ćube su ogavne. A i na dolje nema ništa posebno. Što je tu i kome lijepo???

PF
Peregrine Falcon
02:22 11.07.2014.

Novinaru treba darovati "bijeli štap" ako ovo čudo smatra lijepim.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
07:33 11.07.2014.

A "jake" ljepote....da svašta čujem i vidim...Završila faks....Halo VL !!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije