Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idila na jadranu

Eva Longoria: Hvala Hrvatskoj što je tako predivna zemlja!

eva longoria
Foto: facebook
1/5
10.07.2010.
u 17:03

Odmor je gotov, to je tako tužno. Hvala Hrvatskoj što je bila tako predivna zemlja koju smo posjetili. Prekrasne uspomene! - napisala je Eva Longoria na svom Facebook profilu.

Pozdrav Hrvatska! Hvala vam što ste došli. Moja supruga i ja se odlično zabavljamo na odmoru, pozdravio je sinoć NBA košarkaš goste u  diskoteci Hacienda u Vodicama. Tony Parker (28) u klubu je, u ulozi MC-ja, puštao glazbu s hip-hop DJ-em Cutom Killerom. Eva Longoria (35) u vrtoglavim potpeticama i pripijenoj haljini cijelo se vrijeme smješkala i zaljubljeno gledala supruga. Tony ju je mazio po kosi, šaptao joj na uho i grlio je. Odlično raspoložena zvijezda Kućanica se s prijateljima smjestila u VIP separe i fotografirala okupljene.

Prije nastupa, Tony je Evu i prijatelje odveo na večeru u restoran Porat u Zatonu kod Šibenika. Stigli su oko 21 sat s tri vozila. Smjestili su se u intimni ambijent na na ušću rijeke Krke i naručili dvije butelje bijelog vina. Za glavno jelo su odabrali lokalni specijalitet škiljune, riječne rakove, školjke, jegulje i golce. Zasladili su se rožatom i čokoladnom tortom.

- Bili su gosti kao i svaki drugi. Nisu se razmetali i stalno su se smješkali. Uvažili su preporuke i naručili lokalne specijalitete. Nisu potrošili ni više ni manje nego drugi, a isticali su se po ljubaznosti. Slušali su dalmatinske klape koje su ih oduševile. Moli su za privatnost pa smo im to i omogućili - rekao je gazda 'Porta' Krešimir Živković, zatajivši iznos napojnice.

Sutradan Eva je objavila fotografije s ljetovanja na svom Facebook profilu i napisala.

Odmor je gotov, to je tako tužno. Hvala Hrvatskoj što je bila tako predivna zemlja koju smo posjetili. Prekrasne uspomene!

Komentara 8

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:17 12.07.2010.

Ajde zbogom.

JA
jamajka
18:30 10.07.2010.

Stoljećima znano, Dalmacija raj na zemlji, za sve osim za neke ovdje prisutne \"komentatore\" koji padaju s Marsa plate li malo skuplju kavu u Hvaru ili Dubrovniku. I nikako da shvate da zalaze na mjesta kamo ne pripadaju. Široka je jadranska obala, još je širi Mediteran, a oni hoće baš u Hvar ili Dubrovnik i plaćali bi kavu po 5 kuna. Možeš misliti, malo morgen.

DA
dancercro
21:40 11.07.2010.

Cijena kave ovisi o kvaliteti turista koje Hrv zeli privuci. Pijana engleska gamad koja je unistila Spanjolsku i Grcku ne bih trebala biti pozeljna, stoga cijene moraju biti nedostupne. Vrlo jednostavno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije