Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgodna situacija

Ella Dvornik pratiteljima na Instagramu otkrila: Život me baš maltretira

Foto: Instagram
1/10
06.12.2023.
u 08:36

Naša poznata influencerica podijelila je video na Instagram storyju i ispričala svojim pratiteljima u kakvoj se situaciji našla

Ella Dvornik s obožavateljima na Instagramu podijelila je situaciju u kojoj se našla ovih dana dok je boravila u jednom hotelu. Na Instagram storyju objavila je nekoliko videa u kojima je pokazala kako je ostala "zarobljena" na balkonu hotelske sobe. 

"Moj život je jedna avanturistička knjiga", napisala je Ella u prvom videu i zatim u sljedećem objasnila što joj se dogodilo.

"Mislim, kome se može dogoditi da zatvori vrata balkona i da se kvaka spusti i da se vrata zaključaju", pitala je influencerica svoje obožavatelje u videu. Pokazala je u sljedećem videu kako joj je netko od zaposlenika hotela ubrzo stigao u sobu te otvorio vrata koja su se zaključala. Zahvalila se i influenceru Marku Cuccurinu i pjevačici Miji Negovetić koji su u hotelu bili u sobi do njezine te su pozvali recepciju i zamolili osoblje da priskoči Elli u pomoć.

"Život me baš maltretira, ali ne zna da sam i ja freaky", napisala je Ella u videu i dodala: "Volim ovaj život, neću lagati."

Influencerica je, podsjetimo, trenutačno u procesu brakorazvodne parnice s Charlesom Pearceom s kojim ima dvije kćeri. U zagrebačkim kuloarima pojavila su se šuškanja kako je Charles opet odnedavno u vezi.

Od izvora bliskog paru doznali smo nedavno kako je Britanac navodno već neko vrijeme u ljubavnom odnosu s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić. Iako je Charles još uvijek u procesu razvoda od Elle, nije gubio vrijeme te je odlučio okrenuti novu stranicu u životu. Čini se da je sreću ponovno pronašao u Hrvatskoj. Samozatajna Sanda vlasnica je agencije Sanevis za prodaju luksuznih nekretnina, a tvrtka joj je registrirana u Balama, gdje i živi. Plavuša je godinama živjela u Zagrebu, a potom se preselila u Istru.

Charles i Sanda na društvenoj mreži Instagram prate jedno drugo, a on svojoj, kako se čini, novoj odabranici skoro sve objave označuje sa "sviđa mi se".  Kontaktirali smo nedavno Sandu Marušić koja nam je rekla kako se trenutačno nalazi u Švedskoj te da ne može dugo razgovarati. Kratko je dala i svoj komentar u vezi s ljubavnim odnosom s Charlesom Pearceom.

– On i ja nismo u vezi, ali jako smo dobri prijatelji i partneri. Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom – kazala je Sanda kroz smijeh, no ipak, izvor blizak redakciji tvrdi kako se iza njihova prijateljstva krije nešto više.

VIDEO Prijović je za apartman u luksuznom zagrebačkom hotelu dala 17 tisuća eura. Otkriveno kakva je gošća

 

Ključne riječi

Komentara 9

PN
pošteni_načelnik
08:54 06.12.2023.

A kaj su Marko i Mia delali u sobi do?

Avatar rondo
rondo
10:19 06.12.2023.

Onda oni u Palestini imaju obraza žaliti se.

Avatar GomJabbar
GomJabbar
08:52 06.12.2023.

Vau! Drama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije