Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Clubbing

Elemental zatvara Medvedgradske glazbene večeri

Nakon fenomenalnog nastupa na Šalati prije Johna Newmana, grupa Elemental će ovog ljeta nastupiti na omiljenoj zagrebačkoj utvrdi – Medvedgradu
24. lipnja 2016. u 16:42 121 prikaza
Elemental
Foto: Nevio Smajić

Svojim će nastupom zatvoriti program festivala „Medvedgradske glazbene večeri“ i to u subotu, 16. srpnja s početkom u 21 sat.   Do danas su bili skriveni izvođač ovogodišnjeg programa, a sad kad je tajna otkrivena organizatori su pustili i ulaznice u prodaju. Možete ih kupiti po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna putem sustava Ulaznice.hr. Od danas je u prodaju pušteno i 20 paket ulaznica za sve tri večeri koje će u prodaji biti dostupne do četvrtka, 30. lipnja. Cijena paketa iznosi 200 kn umjesto 230 kn.

Medvedgradske glazbene večeri Medvedgradske glazbene večeri 2016. I ove godine uživajte u ljetnim večerima na Medvedgradu

Na Medvedgradu ćemo odbaciti svoje gradske kože i ušuljati se u mistične, šumske energije. Manje urbano, više šumski - Elemental se vraća elementima prirode. Crna medvedgradska kraljica bit će u fan pitu, dođite i napravite elementalni mashup! – izjavila je Remi.

Prvi dan Medvedgradskih glazbenih večeri, točnije 14. srpnja nastupit će LUCE i Sara Renar, dok će u sklopu programa Akustika na vrhu kule nastupiti Side Project.

 

Dok je Lucin posljednji singl „Dogodila se dosada“ i dva mjeseca nakon izlaska i dalje aktualan na radio postajama diljem Hrvatske, Sara je svoj novi singl „Dani bez sjena“ predstavila prije nekoliko dana. Upravo oni koji dođu 14.srpnja na Medvedgradske glazbene večeri imat će priliku među prvima čuti live izvedbu ove pjesme. 

Već sljedeći dan na kuli nastupa Voland Le Mat za kojeg više nema ulaznica, a na glavnu pozornicu Medvedgrada dolaze Urban&4 za čiji je koncert zbog velikog interesa pušteno dodatnih 100 karata u prodaju.

Treći dan, 16. srpnja, na glavnoj pozornici nastupa Elemental dok će na Vrhu kule nastupiti FOR. Ne propustite nabaviti svoje ulaznice za Akustiku na kuli zajedno s Elementalom jer je takvih ulaznica samo 30. 

SLAVNI HRVAT
Toni Kukoč otkrio detalje o najvećem: Ubojstvo oca prelilo je čašu, svi smo sjedili i plakali
udruga Prias
ZA LJEPŠI GRAD
Kako je jedna ekonomistica ljubav prema psima pretvorila u posao i pri tome došla na ideju o boljem okolišu