Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medvedgradske glazbene večeri 2016.

I ove godine uživajte u ljetnim večerima na Medvedgradu

Medvedgradske glazbene večeri
Foto: Promo foto
07.06.2016.
u 15:16

Rezervirajte 14. - 16. srpnja za uživanje na Medvedgradu u glazbi Luce, Sare Renar, Urban&4 i još jednog skrivenog izvođača čije ime ćete saznati 23. lipnja

Koncerti na Medvedgradu postali su tradicionalna događanja koja obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu grada Zagreba.

U organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica“ i Menart BPM-om i ove godine Medvedgradske glazbene večeri održat će se kroz tri večeri. Na glavnoj pozornici 14. srpnja nastupit će Luce i Sara Renar, 15. srpnja nastupa Urban&4, a ime trećeg izvođača, čiji će se koncert održati 16. srpnja, još je tajna koju će organizatori otkriti 23. lipnja u večernjim satima.

Manifestacija je i ove godine dodatno obogaćena pretprogramom „Akustika na vrhu kule” nastalim u suradnji s glazbenim portalom Muzika.hr. Na samom vrhu medvedgradske kule, prije početka programa na velikoj sceni, za ograničeni broj posjetitelja i u intimnoj atmosferi, predstavit će se mladi hrvatski kantautori: Side Project (14. srpnja), Voland Le Mat (15. srpnja) i FOR ( 16. srpnja).

 

Gdje kupiti ulaznice?

Pojedinačne ulaznice možete kupiti online i na svim prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr (Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records, Croatia Records, Algoritam Profil Mozaik). U prodaju je za početak pušteno 230 pojedinačnih ulaznica.

Dvadeset paket ulaznica za sve tri večeri u prodaji će biti od 24.6. do 30.6.2016. Cijena paketa iznosit će 200 kn.

Program „Akustika na vrhu kule“ ne plaća se posebno, a na njemu će moći prisustvovati samo 30 dovoljno brzih kupaca isključivo pojedinačnih ulaznica koji pri kupnji izaberu opciju s programom „Akustika na vrhu kule“, s obzirom da taj program nije uključen u paket.

U slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u veliki koncertni prostor Pivane, Ilica 222. 

 

Organizirani prijevoz na Medvedgrad

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag.

Polasci minibusa kod Šestinske crkve ići će prema sljedećem rasporedu: 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45. Nakon iskrcaja iz autobusa do Medvedgrada ima još desetak minuta hoda, a povratak je organiziran po završetku koncerta.

Organizatori ljubazno mole za strpljenje zbog zahtjevnosti sljemenskih cesta i lokacije.

 

Ulaz publike u prostor Medvedgrada od 19 sati

Medvedgradska vrata otvaraju se u 19 sati kako bi posjetitelji do koncerata mogli prošetati između drevnih zidina, zaviriti u njihove tajne zakutke i osluhnuti njihove poviješću natopljene priče.

Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk, dekicu ili ribički stolčić te uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću. Kao i svake godine, osim pozitivne energije i udobnih cipela, ni ove godine ne zaboravite ponijeti i vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno!

 

Program 2016. je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Turističke zajednice grada Zagreba te je uvršten u program Zagrebačkog kulturnog ljeta – ZgKul.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije