Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spot

Drugi singl benda neobičnog imena: Heidi šeće psa predstavlja 'Reći ćeš mi sutra'

Foto: Promo
1/2
31.08.2017.
u 14:28

Pjesma „Reći ćeš mi sutra“ snimana je u studiju Srđana Sekulovića Skansija koji je ujedno i aranžer i glazbeni producent, dok glazbu i tekst potpisuje Hrvoje Borošić.

Bend neobičnog imena „Heidi šeće psa“ prvi put se publici uživo predstavio u travnju 2017. godine u klubu Jiggy bar, a zatim i u svibnju u rock klubu Hard place kao gost programa BLUES UTOROCK.

Njihov prvi singl „Još sam tu“ lijepo je prihvaćen od publike i radijskih urednika pa je logičan slijed bio nastavak u tom stilu. Danas predstavljaju novu pjesmu „Reći ćeš mi sutra“.

 

Pjesma „Reći ćeš mi sutra“ snimana je u studiju Srđana Sekulovića Skansija koji je ujedno i aranžer i glazbeni producent, dok glazbu i tekst potpisuje Hrvoje Borošić. Na snimanju pjesme kao gosti sudjelovali su Lovro Ašperger na solo gitari te Saša Špoljar, član orkestra kazališta Komedija, na kontrabasu. U režiji Darija Godiča snimljen je i videospot.

„Prvi singl, pjesma 'Još sam tu' izašao je početkom 2017. godine, a s obzirom na to da smo novi, nepoznati bend, zadovoljni smo time kako je zaživio kod publike, u radijskom eteru i općenito interesom koji smo izazvali. S druge strane, analizirali smo što smo mogli bolje i drukčije i rezultat tih promišljanja je drugi singl, pjesma 'Reći ćeš mi sutra', s kojom smo, prema našem mišljenju, napravili kvalitativni korak naprijed; produkcijski i vizualno. Nadam se da će naše mišljenje dijeliti i naša publika", rekla je Heidi

 „S ovim drugim singlom inicijalno smo se namjeravali predstaviti publici prije ljeta. Međutim, snimanje pjesme i spota malo se oduljilo, tako da smo odlučili pričekati i izaći s pjesmom krajem ljeta. Vrlo sam zadovoljan time kako pjesma zvuči te pratećim spotom i zaista se nadam da će se svidjeti i publici i glazbenim urednicima. Skansi je napravio odličan aranžman, a naš redatelj Dario Godič vizualno ju je popratio kroz veseo i lepršav videospot“, rekao je Hrvoje Borošić.

„Heidi šeće psa“ zagrebačka je grupa osnovana u svibnju 2016. Okosnicu benda čine Smiljana Štrbac (Heidi), vokal, i Hrvoje Borošić, gitarist i autor pjesama.

Uz Hrvoja i Smiljanu u bendu su iskusni klupski glazbenici i prijatelji, Goran Horvat na bubnjevima te Zvonimir Čaić na bas gitari.

Smiljana Štrbac (Heidi), pjevačica grupe „Heidi šeće psa“ iza sebe ima bogato estradno iskustvo koje je stekla kao dugogodišnja plesačica i plesna pedagoginja u plesnoj grupi Tihane Škrinjarić s kojom je nastupala u tada najpopularnijim show-emisijama hrvatske televizije, na izborima za Miss Hrvatske, Miss Universe i na hrvatskom izboru pjesme za pjesmu Eurovizije Dora. Uz to se okušala i kao prateći vokal u nekoliko bendova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije