Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni megahit

Pogledajte spot za novu pjesmu "Opasna" Ivana Zaka

Foto: Nenad Bravar
1/6
28.07.2017.
u 14:01

Na prekrasnoj lokaciji u Istri glazbenik je snimio spot za novu pjesmu, čija je premijera upravo danas

Ivan Volarić Zak i u ljeto je uplovio opasnim tempom. Ovih je dana na prekrasnoj lokaciji u istarskom Buzetu okupio zgodne djevojke i žestok auto radi snimanja spota za svoj novi hit “Opasna”.

“‘Opasna’ je iskorak u nešto neočekivano što se glazbenog izričaja tiče. Cilj mi je bio promijeniti, iznenaditi, isprobati nešto sasvim drukčije od onog što inače stvaram”, rekao nam je glazbenik, pred kojim je radno ljeto. Ipak, otkrio nam je i kako priželjkuje nešto mirniju jesen kako bi se dobro odmorio za nove pobjede.

 

U Istri ste snimali spot za novu pjesmu “Opasna”. O čemu govori?

Spot je sniman na prekrasnoj lokaciji Vile Masline u Buzetu. Pjesma govori o noćnom provodu i kemiji koja se rađa između atraktivne, poželjne djevojke i muškarca, koji i inače živi malo uvrnutim životom, odnosno koji je zamijenio dan za noć. A noću je sve ljepše, poželjnije, adrenalin je jači, atmosfera je bolja... 

Po čemu se pjesma razlikuje od vaših prijašnjih hitova?

Nije tajna da volim koketirati s raznim žanrovima i stilovima. “Opasna” je iskorak u nešto neočekivano što se glazbenog izričaja tiče. Cilj mi je bio promijeniti, iznenaditi, isprobati nešto sasvim drukčije od onog što inače stvaram, pa sam tako u ovoj pjesmi ugostio talentiranoga mladog repera i plesača. Atmosfera pjesme, ritam, novi elementi – sve će to doprinijeti da pjesma munjevitom brzinom zavlada glazbenim eterom i postane ljetni megahit.

U spotu ste okupili brojne ljepotice, među ostalima i Miss 2013. Lanu Gržetić. Kakva je bila atmosfera na snimanju, kako su se snašle ljepotice?

Pjesma je takva da zove na izlazak i druženje s opasnom djevojkom – prema tome, spot je jednostavno morao dočarati tu atmosferu noći, poriv za flertom, uzbuđenjem, adrenalinom koji proizlazi iz situacije kad ti se netko opasno sviđa i kad želiš s tom osobom tu opasnost i podijeliti. Djevojke su izvrsno izgledale i odradile su odličan posao. Snimanje je bilo naporno, trajalo je cijelu noć, ali će zato i rezultat biti izuzetan.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije