Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Domenica emotivnom objavom čestitala Miji: Ovaj nalet emocija koji sam imala ovaj vikend želim svima

Vodice: Promocija albuma Alena Islamovića i Frajli u sklopu CMC festivala
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/14
22.02.2022.
u 18:00

Mislim da nema ljepše nego se veseliti tuđoj sreći, a ja sam van sebe gledajući kako ovo pretalentirano biće ostvaruje svoje snove– napisala je Domenica uz čestitku Miji Dimšić na pobjedi na Dori.

Pjevačica Domenica Žuvela (29) na svojem je Instagram profilu čestitala svojoj prijateljici i kolegici Miji Dimšić pobjedu na Dori. Domenica je objavila fotografija na kojoj je pozirala s Mijom u nekom studiju.

- Mislim da nema ljepše nego se veseliti tuđoj sreći, a ja sam van sebe gledajući kako ovo pretalentirano biće ostvaruje svoje snove i veselim se doslovno svakom njenom uspjehu kao da je moj! Malo sam preemotivna, ali ovaj nalet emocija koji sam imala ovaj vikend želim svima! Imam najbolje prijatelje na svijetu! – napisala je Domenica u opisu. 

U komentarima su im njezini pratitelji uputili komplimente vezane za izgled, ali i čestitke Miji na pobjedi. „Slika je prelijepa. Svaka čast, zaslužila je“, „Ljepotice“, „Kako ste predivne“, pisali su im.

Domenica je podijelila i fotografiju s Hanom Huljić. Mladenka i kuma pozirale su nasmijane, a Domenica je objavila i emotivan opis.

- Jedan od najsretnijih dana u mom životu. To ljubav je što se rijetko viđa – napisala je.

Podsjetimo, Domenica je u subotu kumovala Hani na vjenčanju zbog čega nisu mogle biti s prijateljicom Mijom koja se natjecala na Dori. Mijin nastup pratio se i na vjenčanju, pa se i ona sama iznenadila podrškom koju je dobila.

- Svi su uzeli mobitele u ruke i glasali. Stvarno nisam očekivala da ljudi to rade na tako važan i velik dan, ali evo, to su pravi prijatelji. Oni su svi htjeli biti i sa mnom i tamo. I ja sam, vjerujte mi, htjela biti tamo s njima u isto vrijeme, ali znala sam da je ovo moj trenutak koji moram iskoristiti najbolje što mogu i Hana je to razumjela – rekla je pjevačica koja će predstavljati Hrvatsku u Torinu u showu 'Dobar dan, Dalmacijo'.

VIDEO Natjecateljica showa America's got talent (31) izgubila borbu s opakom bolesti

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije