Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENI I VJEKO

Domaći glazbeni par dobio je djevojčicu, vijest otkrio kolega iz showa

Eni i Vjeko
Foto: Instagram
1/6
23.04.2023.
u 13:13

Eni i Vjekoslav upoznali su se za vrijeme sudjelovanja u glazbenom showu "The Voice" 2016. godine, gdje je Eni pjevala pod mentorstvom glazbenice Indire Levak (49), a Vjekoslav s Jacquesom Houdekom (41)

Glazbenici Eni Jurišić (32) i Vjekoslav Ključarić (36), postali su jučer roditelji djevojčice. Vijest je otkrio glumac Lovro Juraga na Instagramu, nakon nastupa u showu "Zvijezde pjevaju", u kojem mu je Vjeko mentor. 

- Vjeko, srce moje! Moj mentor je večeras postao tatek, voli te tvoj učenik braco - napisao je Juraga uz zajedničku fotografiju s Vjekom.

Inače, Eni i Vjekoslav izrekli su sudbonosno "da" na otoku Krku u svibnju prošle godine, a vijest da su se vjenčali prvo je na Instagramu je podijelio njihov prijatelj i kolega glazbenik Matija Cvek.

Upravo je Matija s Eni prošle godine snimio duet "Trebaš li me", hit pjesmu koja ju je postavila na mapu top hrvatskih izvođača. Kao objavu vjenčanja, Matija je tada podijelio zajedničku fotografiju uz koju je napisao blago izmijenjeni tekst njihovog hita "Trebaš li me": "Kad uzalud se daješ u ničije ruke, a treba ti Vjeko. Volim vas prijatelji".

Foto: Instagram

Eni i Vjekoslav upoznali su se za vrijeme sudjelovanja u glazbenom showu "The Voice" 2016. godine, gdje je Eni pjevala pod mentorstvom glazbenice Indire Levak (49), a Vjekoslav s Jacquesom Houdekom (41).  A par je bio zajedno i u svim sezonama "A strane", zbog čega možemo sigurno reći kako ih je spojila zajednička ljubav - glazba.

Zaručili su se 2021. godine na otoku Rabu. Vjekoslav je jednom prilikom rekao kako mu je drago da se bave istim poslom jer tako i dobre i loše trenutke moraju proživljavati zajedno. Prije bavljenja glazbom, njegov interes je bio sport na vodi, wakeboarding, no zbog potrganih križnih ligamenata u koljenu morao je prekinuti tu karijeru, što ga je odvelo glazbi. 

VIDEO: Hana Rodić o operacijama:'U sebe sam uložila 12 tisuća eura, ponovno ću raditi samo grudi' 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:39 23.04.2023.

Nikad čuo za Kljkučarić Slaveka i Jurišić Enicu, a bome ni za Juraga Lovreka. Bojim se da to samnom neće dobro završiti, jer takvo se neznanje ne može trpjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije