Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak je pedofil

Dokumentarac uzrujao slavne, Twitter eksplodirao

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
05.03.2019.
u 07:00

U filmu Wade Robson i James Safechuck, dvije navodne žrtve Michaela Jacksona, tvrde da ih je pjevač seksualno napastovao kad su bili djeca.

Čini se da je Twitter eksplodirao nakon što je film “Leaving Neverland” premijerno prikazan na HBO-u.

U filmu Wade Robson i James Safechuck, dvije navodne žrtve Michaela Jacksona, tvrde da ih je pjevač seksualno napastovao kad su bili djeca. Jacksonovi nasljednici tužili su HBO, a informacije koje su u njemu iznesene nazvali su zastarjelim izmišljotinama. O filmu su na društvenim mrežama svoja mišljenja iznijele mnoge poznate osobe, među kojima i Amber Tamblyn, glumica koja je svoju karijeru počela kao dijete.

Ona je napisala da je, dok je gledala dokumentarac, mislila koliko je zapravo pogrešno djecu stavljati u poziciju u kojoj moraju zabavljati odrasle i udovoljavati im.

Producent Andy Lassner nakon dokumentarca kratko je napisao da je bez riječi, a Michael Rapaport, američki glumac i komičar, upozorio je sve koji ne vjeruju da je Jackson bio grozna osoba da svakako pogledaju ovaj film koji će im zasigurno promijeniti mišljenje.

Oglasila se i komičarka Rosie O’ Donnell te rekla da će je film proganjati. 

Ključne riječi

Komentara 2

NO
Novaaa
07:45 05.03.2019.

Gdje ima dima ima i vatre. Iz aviona se vidjelo da je on uvijek bio čudak, pozivati djecu da se dođu igrati sa njim i djeca ostajala spavati u kući sama sa njim u istom krevetu je trebao biti znak za uzbunu. Roditelji su krivi tu najviše jer nisu mislili na djecu nego samo na lovu i slavu. Halo!! radilo se o odraslom muškarcu pa bio on slavan ili ne, i kada netko reče da je to bilo sve bezazleno i da je volio djecu zašto su onda bili u pitanju samo dječaci? jer djevojčice nisu dobivale posebnu pažnju. Koliko moraš biti hlup da ne povežem da je bio pedo.

Avatar BilanMandić
BilanMandić
08:41 05.03.2019.

Svi u vrhu showbiz industrije su pedofili tako da je ovo potpuno normalno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije