Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška dijagnoza

Kći Michaela Jacksona završila u psihijatrijskoj bolnici!

Foto: REUTERS
1/3
16.01.2019.
u 23:15

Izvor blizak 20-godišnjakinji izjavio je za časopis People kako je Paris odlučila da joj nakon naporne godine treba vremena da se odmori i u prvi plan stavi svoje emocionalno i fizičko zdravlje.

Paris Jackson, kći pokojnog kralja popa, Michaela Jacksona završila je u psihijatrijskoj bolnici.

Izvor blizak 20-godišnjakinji izjavio je za časopis People kako je Paris odlučila da joj nakon naporne godine treba vremena da se odmori i u prvi plan stavi svoje emocionalno i fizičko zdravlje.

Tijekom godina, Paris je otvoreno govorila o svojoj borbi s anksioznošću i depresijom.
U 2013. hospitalizirana je jer si je pokušala oduzeti život, a kasnije je u intervjuu za Rolling Stone priznala da si je život pokušala oduzeti više puta.

 Pogledajte koji razvodi poznatih su šokirali javnost u 2018.: 

Ključne riječi

Komentara 2

SC
schwertransport
23:38 16.01.2019.

Kći!? Ako je on njoj bioloski otac ja sam papa

SA
samoborka
06:37 17.01.2019.

Prokleti ljudski um; nemas novca- sanjas o novcu i toj nekoj svoti koja bi ti rijesila i olaksala zivot, uvjeren da bi onda bio sretan i zadovoljan. Imas puno novca- nisi sretan, depresivan si, pronalazis milijun i jedan razlog za nezadovoljstvo i frustraciju. Covjek je prokleto bice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije