Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
viktorija sve snimila

Rađa sa ženom večerao u Londonu pa ih iznenadio Oscarovac

Foto: Instagram
1/3
23.06.2017.
u 13:47

Popularni glumac prišao je bivšem košarkašu i pitao ga tko su za njega najbolji NBA igrači svih vremena. Iznenadilo ga je kad je Dino nabrojio samo "staru gardu"

Legendarni košarkaš Dino Rađa uživa sa suprugom u Viktorijom u Londonu. Sinoć im je na večeri u jednom restoranu prišao Oskarovac Jamie Foxx, a Viktorija je susret snimila i objavila na Instagramu uz opis: "Kad ti Jamie Foxx priđe stolu i ispituje Dina o igračima. Kakav lik."

Jamie je Dina tražio da izabere pet najboljih NBA igrača svih vremena, a on se odlučio za Michaela Jordana, Larryja Birda, Magica Johnsona, Shaquillea O'Neala i Hakeema Olajuwona.

 

Kad ti Jamie Fox pridje stolu i ispituje Dina o igracima🤦🏻‍♀️❤️ kakav lik!

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

– Nabrojio si sve starije igrače? Pa gdje su Stephen Curry, LeBron James i Kevin Durant – pitao je Jamie Dina, a on mu je odgovorio kako je on "starija generacija" te kako se od njegova vremena košarka promijenila.

Inače Foxx, nakon završetka snimanja filma "Robin Hood:Origins" u Dubrovniku, trenutačno u Londonu promovira novi film "Baby Driver". Naravno, Viktorijini prijatelji bili su oduševljeni ovim susretom, a jedna je pratiteljica predložila i da Jamie i Dino snime duet. Podsjetimo, Jamie je uz Oscara dobio i nagradu Grammy i uz Franka Sinatru, Binga Crosbyja i Barbru Streisand u biranom je društvu ljudi koji su osvojili Oscara i imali album na prvom mjestu američke top liste. Naš Dino imao je pak "nešto slabiju" glazbenu karijeru. Pamtimo njegov hit "Nisam više ja s njom", duet s Petrom Grašom.

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
18:42 24.06.2017.

rađa stavio shaqa u top 5 ok jordan bird,olajuwon,magic ali shaq mogao je dodati julius ervinga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije