Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandra Kovač

Debitantski singl koji sam napisala za 9 Control bit će veliki hit u cijeloj regiji

Aleksandra Kovač
Foto: Privatni album
25.07.2015.
u 14:10

Aleksandra je, osim za Jelenu Žnidarić i 9 Control, napisala i pjesme za Bobija Mojsovskog, Iliju Mihailovića i Ivu Ćurić, a svima se snimaju i spotovi

Aleksandra Kovač, jedna od sutkinja ovogodišnjeg izdanja X Factora, nastavlja podržavati mlade talente koji su se predstavili u emisiji.

Nakon što je s producentom Romanom Goršekom napisala pjesmu "Živa sam" za Jelenu Žnidarić, ovih dana završava i prvi singl za grupu 9 Control.

Pjesme i za druge talente

– Tijekom X Factora odlučila sam s kojim izvođačima želim surađivati i koji od njih, po meni, mogu biti najbolji predstavnici zdravog pop-zvuka u regiji! Kao netko tko se posljednjih 15 godina bavi vokalnom pedagogijom i produkcijom, znam koliko je mladim i talentiranim ljudima bitna podrška u najvažnijem trenutku, na samom početku karijere i tu sam da im svojim savjetima, idejama i glazbom pomognem da započnu nimalo laku borbu za ostvarenje svojih snova – kazala nam je Aleksandra.

Aleksandra je, osim za Jelenu i 9 Control, napisala pjesme i za Bobija Mojsovskog, Iliju Mihailovića i Ivu Ćurić!

Pojačaj ovu stvar

Sve se pjesme paralelno rade u njihovu beogradskom studiju RAprodukcija, a svima snimaju i videospotove.

– Trenutačno sam u studiju s momcima iz 9 Controla koji snimaju svoj prvi singl, pjesmu "Pojačaj ovu stvar" za koju iskreno vjerujem da će biti veliki hit u čitavoj regiji jer se radi o jednoj pozitivnoj, poletnoj pjesmi koja na najbolji način prenosi snažnu karizmu i energiju koju ovi momci nose!

Želja mi je da ovi mladi ljudi, koji predstavljaju budućnost glazbene scene regije, zasjaje i pokažu svima da, kada se udruže entuzijazam, kvalitetne ideje, rad i pozitivna energija, snovi se ostvaruju – kazala nam je vidno zadovoljna Aleksandra Kovač.

>>Žao mi je što se u Hrvatskoj slušaju cajke

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
15:48 25.07.2015.

hebala vas regija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije