Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Dean Kotiga nasmijao objavom: 'Sve kolegice influencerice imaju ovu fotku, pa sam htio i ja'

Foto: Instagram
1/21
14.06.2023.
u 18:00

Dean Kotiga je na Instagramu objavio fotografiju snimljenu u džamiji u Iranu, a opisom objave, Dean je nasmijao svoje pratitelje na društvenoj mreži. Naime, našalio se na račun influencera.

Lovac iz kviza 'Potjera' i 'Superpotjera' i influencer Dean Kotiga otkrio je kako je putovao u Iran. Dean je na Instagramu objavio fotografiju snimljenu u džamiji, a opisom objave, Dean je nasmijao svoje pratitelje na društvenoj mreži. Naime, on se našalio na račun influencera.

- U ožujku ove godine sam zasluženo osvojio nagradu za Najboljeg balkanskog influencera u kategoriji 34-37 godina i besplatni put u bilo koju zemlju s izlazom na more i ja sam se odlučio za Iran. Sve največe kolegice influencerice imaju fotku iz Pinkmosk iz Shiraza u toj poznatoj haljini na rozo cviječe ispred tih pločica na rozo cviječe pa sam i ja htio to imati u svom portfelju i media kitu za sve buduče poslovne ponude. Nakon što je cijeli moj crew odradio taj fotosešn i mijesec dana smo to fotošopirali evo konačnog rezultata kojeg djelim s vama mojim sljedbenicima pa slobodno uživajte u ovoj prekrasnoj fotki! Fotka je provučena kroz legendarni Mayfair filter jer je putovanje bilo u svibnju pa je pošteno da bude taj filter -  napisao je u objavi u kojoj je namjerno istaknuo neke pravopisne greške.

Inače, Kotiga je ranije sebe nazivao "najvećim lokalnim, ako ne i regionalnim influencerom", a na Instagramu ga prati više od 90.000 ljudi. Na ovoj se društvenoj mreži često šali na svoj i tuđi račun, a tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru koje se odvilo u prosincu posvetio je i pjesmu našoj najvatrenijoj navijačici Ivani Knoll.

- Ivana Knoll ti si moj idol, samo navijaj glasno zavijaj, lijevo, desno, vrti, maši da otiđu naprijed naši, moja hvala ide tebi a ti tamo svih pozdravi - otpjevao je Kotiga i nakon pjesmice poslao je još jednu poruku svojoj kolegici influencerici Ivani. 

VEZANI ČLANCI:

- Moja kratka pjesmica je zahvale kolegici influencerici Knoll koja je u Kataru na terenskom radu i poručio bih da je cijela zajednica hrvatskih influencera uz nju, svi smo uz tebe slažemo se da radiš super posao i vidio sam da ju je Piers Morgan zvao u svoju emisiju i to je potvrda njezine kvalitete, Ivana drži se i sretno - poručio je Kotiga tada.

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije