Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Superpar

Davor miksao 'bijele bubrege', Tina vrištala od straha dok su žohari padali po njoj

Superpar
Foto: Screenshot RTL
18.04.2019.
u 23:18

Tina i Davor nisu prošli izazov 'gladne oči', Davor je nekoliko puta povraćao pa su izgubili 500 kuna

U večerašnjoj emisiji Superpara sudionici su se našli pred izazovom 'gladne oči'.

Prvi su na redu bili Tina i Davor, a nakon što je Enis Čabranki zavezao maramu kako joj žohari ne bi baš padali po glavi, stigao je i Davor koji ju je morao spasiti tako da što prije pojede mesne 'delicije', a na njemu je da odluči hoće li ih pojesti kuhane ili izmiksane.

Davor se odlučio za mikser dok je Tina već vrištala jer ju je prestrašio zvuk žohara koji su padali po njoj, a bilo ih je sve više i više. Na kraju nisu prošli izazov, Davor je nekoliko puta povraćao pa su izgubili 500 kuna.

VIDEO Razvodi poznatih u 2018.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Duslikr
07:06 19.04.2019.

To nije zabavno, nego glupo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije