Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA

Darko Rundek: Danas pristojni kapitalist uzme dosta, ali i dosta ostavi radnicima

Darko Rundek
Foto: Vecernji.hr
1/4
21.06.2017.
u 16:15

Gost ovotjedne Semiotike, videointervjua Večernjeg lista bio je Darko Rundek, koji je nedavno reizdao kultni album “ApoCalypso”

Dvadeset godina nakon izlaska albuma "Apokalipso" Darko Rundek ponovno je izdao svoj kultni album, a uz njega se na tri CD-a i dva LP-ja nalazi i neobjavljeni album Haustora "Dovitljivi mali čudaci".

- Kad sam se “pustio s haustorovskog lanca” i znao da mogu snimiti što poželim, bilo je jasno da će rezultat biti i dobar album. A sad, nisam računao hoće li me album nadživjeti ili ne - kazao nam je Rundek i otkrio detalje o nastanku nekih pjesama, ali i djelovaju Haustora.

Komentara 8

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
20:09 21.06.2017.

bitno da su iza njega desetljeca dizanja u sest ujutro... rada u celicanama uz plamene zore pa da moze pricati i usporedjivati...kao nagrada evo ga na besplatnom ljetovanju kod radeta gdje ce uz bocu vina raspravljati o proleterijatu dozore...

DU
Deleted user
16:51 21.06.2017.

Darko Rundek: Danas pristojni kapitalist uzme dosta, ali i dosta ostavi radnicima - evo i jedan čudak razme srž vremena, za razliku od naših kreatora zakona i društvenopolitičke stvarnosti. Rundeka za premijera! Ionak su nam u nazad 70 let samo Zagorci imali hrabrosti napraviti suštinske zaokrete:).

Avatar patkovic
patkovic
16:59 21.06.2017.

bravo sami

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije