Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Međimurju

Ćorluka postao trener NK Paraga u Knjazovoj novoj emisiji, na snimanju bila i Franka: Fenomenalni su

Badličan: Robert Knjaz na snimanju nove emisije "Knjazalište" sa Vedranom Ćorlukom kao trenerom NK Parag
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/12
31.03.2023.
u 10:08

Zanimljivo je i da je Knjaz za potrebe snimanja ove emisije angažirao i Vedranovu suprugu i poznatu pjevačicu Franku Batelić koja je imala jedan zanimljiv angažman.

Bivši Vatreni Vedran Ćorluka (37) bio je glavna zvijezda jučerašnjeg snimanja nove emisije Roberta Knjaza naziva 'Knjazalište' koja bi se ove zime trebala emitirati na HTV-u. Ćorluka, koji je trenutno pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, za tu je priliku uskočio u trenersku ulogu nogometnog kluba Parag iz Nedelišća koji je odigrao prijateljsku utakmicu protiv NK Bratstvo Preseka. Zanimljivo je i da je Knjaz za potrebe snimanja ove emisije angažirao i Vedranovu suprugu i poznatu pjevačicu Franku Batelić koja je imala jedan zanimljiv angažman. Na snimanju je bio i fotoreporter Pixsella pred čiju su kameru stali i glavni protagonisti i otkrili ponešto o novom projektu. 

- Snimamo novu emisiju za HTV. Zove se 'Knjazalište' i u toj emisiji koja je poput nekadašnje 'Mjenjačnice' poznati, u ovom slučaju naš dragi Vedran Ćorluka, se nalaze u neobičnim situacijama i neobičnim okruženjima i na neobičnim gostovanjima... S time da je Vedran danas došao i sa Frankom u NK Parag u Međimurje - rekao je Knjaz.

Svoje prve dojmove otkrio je i sam Ćorluka. - Ekipa je fenomenalna, moram priznati da su me jako dobro dočekali i da su mi priredili jednu jako lijepu dobrodošlicu. Do sada sam uživao, nadam se da ćemo tako i nastaviti na meni poznatijem terenu, ovom nogometnom - rekao je naš bivši reprezentativac. 

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Podsjetimo, Knjaz je ranije oduševio i serijalom s Vatrenima koji se također prikazivao na HRT-u, a u jednom od intervjua za Večernji list televizijski mag otkrio nam je koliko je teško bilo nagovoriti ih na sudjelovanje u emisiji. - Nogometaši su ipak najveće zvijezde današnjice i njih vjerojatno svakodnevno stotine ljudi traže nešto, tako da se zaista nije lako probiti do njih. Nema odgovora na pitanje koji je najlakši za dogovor, jer za svakoga se trebalo potruditi: uskladiti dozvole svih tih inozemnih liga i klubova, termine utakmice, slobodno vrijeme igrača i sve to uklopiti u vremenski okvir  koji smo imali za snimanja. U tri tjedna uspjeli smo dogovoriti, organizirati i snimiti Lovru Majera u Rennesu u Francuskoj, Juranovića i Barišića  u Glasgowu, Perišića u Londonu, te Bornu Sosu u Stuttgartu…a naknadno kad je emitiranje već krenulo - Joška Gvardiola u Leipzigu, te Mislava Oršića u Zagrebu i Antu Budimira u Pamploni - rekao je Knjaz i dodao da je finalna emisija trajala 26 minuta, ali da su sa svakim igračem snimili i do dva sata materijala pa su uz to zaista saznali i puno zanimljivosti.  - Neki su filmofili kao Juranović koji je pogledao Netflix par puta ili Sosa koji svoje najdraže glumce nosi na sebi poput Johnny Deepa ili Leonarda di Caprija, neki su multitalenti za baš svaki sport kao Perišić, neki su okruženi prijateljima, nekima fali društvo iz Hrvatske. Ali svi su izuzetno dragi, ljubazni i talentirani - zaključio je Knjaz. 

VIDEO Splitska pjevačica: U godinu dana izgubila sam i strica i tatu, mislila sam da je to moj kraj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije