Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Glumac prešao preko afere, a oprostio je i ženinom ljubavniku

Firth je bio primoran pokrenuti sudski postupak protiv talijanskog novinara Marca Brancaccia nakon što je dobio prijeteće mailove s fotografijama njegove žene Livije Giuggioli, a povrh toga je ona i potvrdila da ju novinar uznemirava porukama i pozivima, te da joj prijeti.
12. ožujka 2018. u 18:08 3 komentara 1487 prikaza
Colin Firth
Foto: Reuters
Pogledajte galeriju 1/4

Glumac Colin Firth poslao je suosjećajno pismo, kao odgovor na prijeteće poruke bivšeg ljubavnika njegove žene, u kojem je između ostalog napisao "znam da i ti patiš".

colin firth Nesuglasice Colin Firth ljut na suprugu jer troši novac na gluposti

Firth je bio primoran pokrenuti sudski postupak protiv talijanskog novinara Marca Brancaccia nakon što je dobio prijeteće mailove s fotografijama njegove žene Livije Giuggioli, a povrh toga je ona i potvrdila da ju novinar uznemirava porukama i pozivima, te da joj prijeti.

Preokret se dogodio kada je Brancaccia pobjesnio i odlučio ispričati svoju stranu priče. Odbacio je optužbe da je uhodio Liviju i prijetio joj. Brancaccia tvrdi da je s Livijom imao aferu dugu 11 mjeseci - od 2015. do 2016. godine, te da su bili jako zaljubljeni. Livia je čak razmišljala da ostavi svog supruga radi novinara.

Nakon što se potvrdilo da Brancaccia govori istinu, Firth je odgovorio na Brancacciaeve poruke: "Zbog tebe sam patio ali znam da i ti patiš".

Brancaccia tvrdi da je mailove slao Firthu kako bi on znao što se dogodilo između njega i Firthove žene. Novinar smatra da se radi tek o pokušaju da par okalja njegovo ime. Bracaccia također govori da je on tada živio u Brazilu, a ona u Londonu te da nije realna optužba da ju je uhodio: "Tada sam živio u Brazilu, a ona u Londonu. Ja sam vjerojatna jedina uhoda koja živi na drugom kontinentu od svoje navodne žrtve. U godini dana, nisam je zvao niti jednom".

Na kraju je i Livia potvrdila da je imala aferu s novinarom u vrijeme kada su se ona i njen suprug na kratko rastali. Livijin glasnogovornik i dalje tvrdi da nakon što su se Livia i Colin pomirili, da im Brancaccia prijeti i da ih maltretira te da za sve postoji dokaz.

Par će ove godine proslaviti 21. godišnjicu svog braka. S dvoje sinova žive u Londonu, a imaju kuću i u talijanskoj Umbriji.

colin firth odgoj Colin Firth sinove uči skromnosti pa nose zakrpanu staru odjeću colin firth tajne prošlosti Colin Firth zbog karijere ostavio sina i ljubav svog života colin firth zauvijek vjeran Colin Firth: Nikad ne bih prevario svoju suprugu!
 
Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
a
Jadranom bez daha
Argonauti u sedam dana preveslali 650 kilometara hrvatske obale