Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COLIN FIRTH

Glumac prešao preko afere, a oprostio je i ženinom ljubavniku

Colin Firth
Foto: Reuters
1/4
12.03.2018.
u 18:08

Firth je bio primoran pokrenuti sudski postupak protiv talijanskog novinara Marca Brancaccia nakon što je dobio prijeteće mailove s fotografijama njegove žene Livije Giuggioli, a povrh toga je ona i potvrdila da ju novinar uznemirava porukama i pozivima, te da joj prijeti.

Glumac Colin Firth poslao je suosjećajno pismo, kao odgovor na prijeteće poruke bivšeg ljubavnika njegove žene, u kojem je između ostalog napisao "znam da i ti patiš".

Firth je bio primoran pokrenuti sudski postupak protiv talijanskog novinara Marca Brancaccia nakon što je dobio prijeteće mailove s fotografijama njegove žene Livije Giuggioli, a povrh toga je ona i potvrdila da ju novinar uznemirava porukama i pozivima, te da joj prijeti.

Preokret se dogodio kada je Brancaccia pobjesnio i odlučio ispričati svoju stranu priče. Odbacio je optužbe da je uhodio Liviju i prijetio joj. Brancaccia tvrdi da je s Livijom imao aferu dugu 11 mjeseci - od 2015. do 2016. godine, te da su bili jako zaljubljeni. Livia je čak razmišljala da ostavi svog supruga radi novinara.

Nakon što se potvrdilo da Brancaccia govori istinu, Firth je odgovorio na Brancacciaeve poruke: "Zbog tebe sam patio ali znam da i ti patiš".

Brancaccia tvrdi da je mailove slao Firthu kako bi on znao što se dogodilo između njega i Firthove žene. Novinar smatra da se radi tek o pokušaju da par okalja njegovo ime. Bracaccia također govori da je on tada živio u Brazilu, a ona u Londonu te da nije realna optužba da ju je uhodio: "Tada sam živio u Brazilu, a ona u Londonu. Ja sam vjerojatna jedina uhoda koja živi na drugom kontinentu od svoje navodne žrtve. U godini dana, nisam je zvao niti jednom".

Na kraju je i Livia potvrdila da je imala aferu s novinarom u vrijeme kada su se ona i njen suprug na kratko rastali. Livijin glasnogovornik i dalje tvrdi da nakon što su se Livia i Colin pomirili, da im Brancaccia prijeti i da ih maltretira te da za sve postoji dokaz.

Par će ove godine proslaviti 21. godišnjicu svog braka. S dvoje sinova žive u Londonu, a imaju kuću i u talijanskoj Umbriji.


 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar anlaser
anlaser
18:40 12.03.2018.

I Idiot. Nabijala mu rogove i sebe na talijana skoro godinu dana a debil pređe preko toga .Mrš

Avatar anlaser
anlaser
18:38 12.03.2018.

Kurbetina !

NA
navi
19:32 12.03.2018.

a majmuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije