Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgoj

Colin Firth sinove uči skromnosti pa nose zakrpanu staru odjeću

colin firth
reuters
02.01.2013.
u 11:24

Oskarovac i njegova supruga sa sinovima Lucom i Matteom žive normalnim životom, ne idu po noćnim klubovima i sve recikliraju

Glumac Colin Firth i njegova supruga Livia Giuggioli svoju djecu odgajaju tako da budu skromna. Stoga su sinove Lucu (11) i Mattea (9) naučili da nose već nošenu, ručno prekrojenu i zakrpanu staru odjeću.

Livia, dizajnerica koja ima i svoju modnu marku Livia Firth Design, kaže:

– Znam da je čarapu koja ima rupicu većini ljudi najlakše baciti. Ja to ne radim. Krpam čarape i potkošulje radije nego da djeci odmah kupujem nove. A običaj mi je i prekrojiti staru odjeću u nove nosive predmete.

Još jedna od sitnica kojima se njihova obitelj voli baviti jest uživanje u pidžama partyjima umjesto da djecu čuvaju dadilje, a ona i Colin idu na noćne zabave i u klubove.

– Pokušavamo živjeti zeleno, sve recikliramo i uživamo vrijeme provoditi u prirodi. Noćni klubovi za nas ne postoje – kazala je za The Sun Livia.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije