Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zauvijek vjeran

Colin Firth: Nikad ne bih prevario svoju suprugu!

colin firth
pixsell
22.02.2011.
u 12:10

- Niti jedna lijepa i zabavna žena se ne može mjeriti s mojom Livijom, izjavio je 50-godišnji britanski glumac i najveći kandidat za ovogodišnjeg Oscara

Colin Firth dao je do znanja svojim obožavateljicama da bračna nevjera u njegovu slučaju ne dolazi u obzir. Naime, 50-godišnji britanski glumac u showu Piersa Morgana pokazao je koliko je jako zaljubljen u svoju devet godina mlađu suprugu, Talijanku Liviju Giuggioli, s kojom je dobio dvoje djece. Par je braku već 15 godina no Colin je u svoju suprugu zaljubljen kao i prvog dana.

- Nikad ne bih mogao prevariti ženu koju volim. Osim toga, niti jedna lijepa i zabavna žena u mojim očima ne može se mjeriti s mojom Livijom. Ona je za mene najbolja na svijetu. Neki će me smatrati površnim jer imam tako lijepu suprugu, no njena ljepota meni samo olakšava stvari. Zbog toga sam još više zaljubljen u nju. Zajedno smo 15 godina, što je i više nego dobro za holivudske standarde, kaže Firth koji je zahvalan supruzi jer uvijek uspije organizirati vrijeme koje će samo njih dvoje provesti zajedno. A to, kaže, čini njihovu vezu jačom.

Ključne riječi

Komentara 5

LI
liliZG
13:46 22.02.2011.

Bravo Miške..............i tebi jedan +

LI
liliZG
12:28 22.02.2011.

Riječi ti se pozlatile!!!!!!!!

OB
-obrisani-
13:25 22.02.2011.

Ni ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije