Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probuđeni osjećaji

Charlize Theron u naručju Keanu Revesa liječi slomljeno srce

charlize theron
Foto: Pixsell
1/3
20.05.2010.
u 21:23

- Oni su odličan par i svi smo presretni time kako se situacija razvija. On je nasmijava, a to je upravo ono što je njezinom slomljenom srcu potrebno- kažu njihovi prijatelji.

Nakon što su ih fotografi uslikali dok su se na ulici grlili i ljubili, glumci Charlize Theron i Keanu Reves opovrgnuli su da između njih postoji bilo što više od prijateljstva. No, njihovi prijatelji suprotnoga su mišljenja.

- Oni su odličan par i svi smo presretni time kako se situacija razvija. On je nasmijava, a to je upravo ono što je njezinom slomljenom srcu potrebno. Bilo bi sjajno da ostanu zajedno. Keanu je uveseljava i usrećuje - rekao je jedan od njih za National Enquirer.

Prelijepa Charlize prije šest mjeseci prekinula je šestogodišnju vezu s glumcem Stuartom Townsendom. Da preboli bivšeg za kojeg šuška se, još uvijek gaji osjećaje, pomogao joj je Keanu. Njih dvoje višegodišnji su prijatelji, a zajedno su glumili u filmu "Đavolji odvjetnik" pa mu se Charlize bez imalo straha bacila u naručje. Pritom nije razmišljala da bi konstantni zajednički izlasci mogli probuditi i osjećaje jednog od njih, a upravo se to, čini se, dogodilo. Keanu je Charlize obrisao suze, no njih dvoje ne prestaju se viđati - skoro pa na svakodnevnoj razini, tvrde njihovi prijatelji. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije