Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITAIN'S GOT TALENT

Britanski dvojac spektakularnom točkom pročitao misli članovima žirija!

DNA
Screenshot
30.05.2017.
u 14:59

Prijatelji Darren (29) i Andrew (43) su i u prvom krugu oduševili sličnim trikom, a u polufinalnoj emisiji otišli su korak dalje.

Britanski dvojac DNA sinoć je spektakularnom točkom  u kojoj su pročitali misli članova žirija dobio najviše glasova publike u showu "Britain's Got Talent".  Prijatelji Darren (29) i  Andrew (43) su i u prvom krugu oduševili sličnim trikom, a u polufinalnoj emisiji otišli su korak dalje.

Prvo su bez problema pogodili sve tri karte koje su nasumično izabrali članovi žirija. Za to vrijeme je četvrti član žirija, David Williams, dobio zadatak da zamisli bilo koju riječ i napiše je na papir. Mađioničari su zatim na papir napisali stranicu, stupac i redak iz rječnika na kojem se nalazila upravo riječ probably (možda), koju je zapisao Williams. Oduševljena publika dala im je najviše glasova za prolaz u finale.

Drugo mjesto u finalu osvojio je mladi Kyle Tomlinson, o kojem smo pisali prošlog tjedna. On je u istom showu nastupio prije tri godine. Tada su mu savjetovali da uzme satove pjevanja. Tomlinson je ulagao u sebe i vratio se u emisiju u velikom stilu. Sinoć je pjevao Adelinu pjesmu "When We Were Young", te drugim mjestom publike ušao u finale.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije