Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britain's Got Talent

Članici žirija ispala bradavica u finalu talent showa

amanda
Screenshot
10.06.2013.
u 14:16

Finale showa "Britain's Got Talent" zaista je obilovalo zanimljivim situacijama pa je tako Amanda Holden pokazala bradavicu.

Finale showa \"Britain\'s Got Talent\" zaista je obilovalo zanimljivim situacijama. Nakon što je Simona Cowella prošlogodišnja finalistica Natalie Holt gađala jajima, Amandi Holden, članici žirija, ispala je lijeva bradavica iz haljine.

Srećom za nju, članovi žirija Simon Cowell, Alesha Dixon i David Walliams, nisu primijetili njezinu nezgodu jer su raspravljali o izvedbi 11-godišnje natjecateljice Arisxandre. Amandu je raskošna, zlaćana toaleta koštala pokazivanja grudi u udarnom terminu. Amanda nije ostala samo na pokazivanju grudi već je i spomenutu Holt nazvala glupom kravom, jer je gađala Cowella jajima.

 >>Glumica Amanda Holden dijete je izgubila na kraju trudnoće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije