Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriveni detalji vjenčanja

Brat Novaka Đokovića ženi TV voditeljicu, smještaj i put za 80 gostiju platit će 150.000 eura

Foto: Instagram
1/6
06.09.2022.
u 11:48

Đorđe i njegova trudna zaručnica Saška Veselinov u vezi su godinu dana, a zaprosio ju je na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan. Godišnjicu veze proslavili su nedavno na ljetovanju u Hrvatskoj.

Đorđe Đoković (27), mlađi brat tenisača i ovogodišnjeg osvajača Wimbledona Novaka Đokovića, uskoro će izmijeniti bračne zavjete s bivšom TV voditeljicom i influencericom Saškom Veselinov. 

Vjenčanje će se, prema pisanju srpskih medija, održati u 12. rujna Beogradu, a potom će mladenci zajedno s 80-ak najbližih uzvanika krenuti u Crnu Goru, točnije u Herceg Novi gdje će nastaviti sa slavljem.Tijekom proslave u Crnoj Gori bit će organizirano nekoliko zabava, a za svaku zabavu naveden je dress code kojeg se gosti moraju pridržavati. Izvor blizak obitelji otkrio je da će mladenci pokriti trošak avionskih karata i smještaja u luksuznom resortu, a za to će morati odvojiti i pozamašan iznos. 

-Sve će biti na vrhunskoj razini, od hrane, pića i glazbe. Ovo vjenčanje moglo bi nadmašiti Noletovo i Jelenino - kazao je izvor za Kurir. Inače, noćenje u hotelu u kojem su rezervirali smještaj za svoje uzvanike za dvije osobe za četiri dana, koliko će ostati, stoji 3.300 eura, dok je cijena povratne avionske karte oko 200 eura što u konačnici znači da će mladenci 'iskeširati' 150.000 eura samo na smještaj i prijevoz gostiju. 

Podsjetimo, Đorđe i njegova trudna zaručnica u vezi su godinu dana, a zaprosio ju je na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan gdje je sve i počelo. Godišnjicu veze proslavili su nedavno na ljetovanju u Hrvatskoj. 

Foto: Instagram
VIDEO Anđa Marić: Ljudi su mislili da sam pijana jer od bolesti nisam mogla hodati 

Komentara 1

BE
Beyonder
15:55 06.09.2022.

Kome je to bitno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije