Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 10 godina

Bivši RTL-ovac napušta novinarstvo, otkrio i zbog čega, a odmah mu se javio i Zoran Šprajc: 'I ja sanjam o tome'

Foto: Screenshot/RTL, Josip Regović/Pixsell
1/7
06.09.2022.
u 08:30

– Nakon bezbrojnih dana pred kamerom, zasićen i željan obitelji, okrećem se jedinom što me ikada strašilo više od odgovornosti novinara, poduzetništvu – otkrio je splitski reporter Hari Kočić.

Bivši novinar i reporter RTL-a i N1 televizije Hari Kočić nakon 10 godina odlazi iz novinarstva. Svoju odluku pratiteljima je obznanio na društvenim mrežama otkrivši što ga je nagnalo da okrene novu stranicu u svom profesionalnom životu. 

"Nakon deset godina napustio sam novinarstvo! Kažem napustio, jer stvarno sam teška srca otišao.

Od kolega koji se bore, potplaćeni i podcijenjeni, za opće dobro, kao i plemenite profesije, koju rijetki uspiju, zasluženo, zvati svojom. Ipak, nakon bezbrojnih dana pred kamerom, zasićen i željan obitelji, okrećem se jedinom što me ikada strašilo više od odgovornosti novinara, poduzetništvu.

Foto: RTL/Screenshot

Radno vrijeme mi je slično, ali lakše balansiram i postoji bar teoretska mogućnost da minuta u danu, u budućnosti, budem imao čak i dovoljno. (smijeh) Hvala gledateljima na podršci i kritikama tijekom godina i posebno kolegama koji su dijeljenjem iskustva i kolegijalnošću mojoj familiji, doslovno, omogućili kruh! Držite mi fige", napisao je donedavni splitski reporter koji je odnedavno vlasnik kreativne agencije.

Foto: Facebook Leo Nicolier

U komentarima su mu odmah poželjeli puno sreće, a javio se i Zoran Šprajc. – Sanjam da i ja jednom skupim hrabrosti za to, sretno i puno uspjeha želim! – poručio mu je bivši kolega i voditelj emisije "Stanje nacije" na RTL-u. Sreću na novom putu poželjele su mu i novinarke Josipa Krajinović i Ivana Brkić Tomljenović. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

VIDEO Poznati redatelj otkrio da je rođen kao žena: 'Ovo ne birate sami'

 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:32 06.09.2022.

Potplaćen? Pa dobro, što ne kažete koliko je to bio potplaćen neto?

DL
Dvanaest__legija
11:00 06.09.2022.

Svi jedva čekamo da i Jovanović napokon ode!

BI
billynik
11:34 06.09.2022.

"Plemenita profesija" u istom tekstu s RTL i sa Šprajcom, teško da postoji netko tko je više degradirao tu profesiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije