Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Branko otkrio da se zaljubio nakon showa, ali i što se stvarno dogodilo s Ljubicom: 'Napravila je ružan potez'

Foto: RTL
1/6
17.06.2022.
u 13:59

Dodao je i da su oboje sretni i zadovoljni u vezi te da će uskoro ići na vjenčanje njegova sina u Švicarskoj, gdje će Ljiljana upoznati cijelu obitelj

Branko Stanša, 66-godišnji farmer koji je tražio srodnu dušu u showu ''Ljubav je na selu'', nije uspio izgraditi vezu ni s jednom od kandidatkinja, no sada je otkrio sretnu vijest. Naime, zaljubio se u Ljiljanu koja se vratila iz Kanade.   

"Imam jednu gospođu koja se vratila iz Kanade. Ona je zapravo majka mog mladog prijatelja, kojem sam pomogao pronaći posao. On je došao na godišnji iz Njemačke i poveo svoju majku Ljiljanu k meni na piknik i tamo smo se nas dvoje upoznali i kliknuli", kazao je Branko za RTL.hr

Dodao je i da su oboje sretni i zadovoljni u vezi, te da će uskoro ići na vjenčanje njegova sina u Švicarskoj, gdje će Ljiljana upoznati cijelu obitelj. 

Podijelio je i što točno planira s Ljiljanom.

"Idemo korak po korak. Pitao sam je što bi mi rekla kad bih je zaprosio, a ona je meni rekla: 'Budalo moja.' I mi starci se znamo zaljubiti", priznao je. 

Otkrio je i zašto se ništa nije dogodilo između njega i Ljubice

"Ljubica je napravila jedan ružan potez prema meni, ali ne želim govoriti o tome. Ona je veseljak i dobra osoba, no to mi je zasmetalo, a već mi je i ranije zatajila da puši, a ja nisam uopće želio osobu koja puši", priznao je. Čuje se i s gospođom Dubravkom, a s Innom se najmanje čuje, jer kaže da je premlada za njega. 

VIDEO Sejo Sexon predstavio je novi album Zabranjenog pušenja: 'Kakva sam ja zvijezda kad imam 200 kuna u džepu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije