Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor na Jadranu

Bosanska Lady Di (48) nekoliko mjeseci nakon poroda snimljena na Hvaru, uživa na jahti slavnog glumca

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/9
26.08.2021.
u 10:18

Nakon što su se usidrili u hvarskoj luci veselo društvo uputilo se u šetnju gradom, a najviše pogleda plijenila je upravo malena Eliyanah koja je treće dijete uspješne poduzetnice i filantropkinje koja je nekoć živjela u Hrvatskoj.

Glumac Neil Patrick Harris, poznatiji kao Barney iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku', s obitelji ponovno ljetuje u Hrvatskoj. Sa suprugom Davidom Burtkom i djecom glumac je na luksuznoj jahti iz Italije doplovio u Hrvatsku. Trenutno odmaraju na Hvaru koji je već tri godine omiljena ljetna destinacija Neila Patricka Harrisa.

EKSKLUZIVNO 25.08.2021.,Hvar - Glumac Neil Patrick Harris, poznatiji kao Barney iz serije Kako sam upoznao vasu majku, s obitelji ponovno ljetuje u Hrvatskoj.S muzem Davidom Burtkom i djecom glumac je jahtom iz Italije doplovio u Hrvatsku.Drustvo im prave Sanela Diana Jenkins i njezin decko Asher Monroe Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Društvo im na jahti prave najpoznatija Sarajka Sanela Diana Jenkins (48) koju mediji nazivaju i bosanskom Lady Di, njezin partner Asher Monroe te njihova 9-mjesečna kći Eliyanah. 

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Nakon što su se usidrili u hvarskoj luci veselo društvo uputilo se u šetnju gradom, a najviše pogleda plijenila je upravo malena Eliyanah koja je treće dijete uspješne poduzetnice i filantropkinje koja je nekoć živjela u Hrvatskoj. Iz prvog braka ima kći Eneyu (18) i sina Innisa (21) s kojim je prije dvije godine stigla na otvorenje izložbe splitskog fotografa Jadrana Lazića. 

Sanelu prati glas da je jedna od najbogatijih Bosanki, a zbog svoje posvećenosti humanitarnom radu mnogi je nazivaju i bosanskom Lady Di. Godine 1999. udala se za bankarskog menadžera Rogera Jenkinsa, a nakon razvoda postala je bogatija za 150 milijuna funti.  Nakon razvoda šuškalo se i da je bila u ljubavnoj vezi s Vladimirom Kličkom.

Poznata je i po svojim poznanstvima s velikim svjetskim zvijezdama, među kojima su i George Clooney, Elton John, Roberto Cavalli, ali i Chris Brown koji je 2014. godine bio glavna zvijezda na proslavi rođendana njezina sina Innisa u Sarajevu.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Komentara 6

Avatar Zzzz
Zzzz
14:50 26.08.2021.

Mujah i Hasah nisu bili na jahti ?!

ZB
Zoki-Bijela
11:17 26.08.2021.

Janjicarska posla

ZI
Zilbert
11:03 26.08.2021.

A jel vazno da je bogata? Kompleksi su čudo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije