Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se

Zbog njegove priče u 'Ljubav je na selu' mnogi su pustili suzu, a evo zašto se čini da mu se sada sreća ipak osmjehnula

Foto: RTL
1/7
26.08.2021.
u 09:30

Josip je ranije otkrio kako je našao djevojku s kojom je planirao čak i brak, no ona ga je, baš pred zaruke koje je isplanirao – prevarila. No, sada je potvrdio sretnu vijest.

Josip Tratnjak sudjelovao je u 12. sezoni showa "Ljubav je na selu", a u emisiji je ostao poznat po svojim šalama, ali i plesu kojim je zavodio svoje djevojke. No Tea Hriberski, Ivanka Milutinović i njegova "zlatna djevojka" Gabriela Kamenečki nisu pale na njegove pokrete pa je Josip nakon emisije i dalje ostao solo.

Međutim, to se kasnije promijenilo jer je našao djevojku s kojom je planirao čak i brak, no ona ga je, baš pred zaruke koje je isplanirao – prevarila. 

No, čini se da mu se sreća ipak osmjehnula, jer je za RTL.hr otkrio da ima novu djevojku.

"Našao sam curu, da, ali neću žuriti više, idem polako", kazao je Tratnjak. Nije htio podijeliti ništa drugo, već je samo kratko dodao:

"Ona je moja zlatokosa, a ostalo ostaje tajna."

Posjetimo, Josipa život nije mazio. Iza svog osmijeha krije golemu tugu zbog velikih tragedija. Ostao je bez oba roditelja, a upravo zbog oca odlučio se prijaviti u show.

"Iskreno, moj tata se veselio zbog toga i ja idem po njegovoj želji, ja ću mu ispuniti obećanje. Želim naći curu koja će me voljeti baš takvog kakav jesam. Rekao mi je to prije nego što je umro; kao da mi je htio reći da je sada sve na meni", rekao je Josip, pa nastavio:

"Ostao sam bez mame, a sada i bez tate, tako da mi nije bilo baš lako. Ali morate krenuti dalje. Izabrati put i ići po tom putu", zaključio je Josip koji je svojom pričom mnoge ganuo do suza.

Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Komentara 3

ZB
Zoki-Bijela
15:52 26.08.2021.

Glupson

NI
Niksiniksi
12:08 27.08.2021.

HAHAHAHAHAHAHA

DO
Doktoruma
14:14 26.08.2021.

OMG

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije