Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavila kraj karijere

Bolesna glumica dobila zvijezdu na stazi slavnih: Nije mogla sakriti suze, a stigla je bosa, hodajući uz pomoć štapa

Foto: Profimedia
1/11
15.11.2022.
u 23:30

Christinu Applegate publika i danas najviše pamti po ulozi buntovne tinejdžerica Kelly Bundy u seriji “Bračne vode” koja joj je početkom 90-ih donijela slavu i popularnost, a o svojim zdravstvenim problemima prvi put javno je progovorila u kolovozu 2021.

Zvijezda Netflixove hit serije 'Ubojite prijateljice'  Christinu Applegate (50) svom posljednjem intervjuu za Variety izjavila bi da bi taj projekt mogao bit njezin posljednji glumački angažman zbog borbe s multiplom sklerozom. Christina je dobila zvijezdu na stazi slavnih u Hollywoodu, a bilo je to njezin prvo javno pojavljivanje otkako joj je dijagnosticirana bolest.

Glumica se na stazi slavnih pojavila u crnom odijelu, dok je u ruci imala štap bez kojeg ne može hodati. Poseban detalj imala je noktima. Naime, bijelim slovima napisala je ''fu MS'' (je*i se multipla sklerozo). Ovom prigodom okupili su se njezini prijatelji i obitelji, ali i najveći obožavatelji. Christina je hodala bosonoga, uz pomoć štapa, a pridržavala se za  glumicu Katey Sagal, koja je glumila njezinu majku Peggy Bundy u hit seriji 80-ih i 90-ih ''Bračne vode''.

Tijekom govora, zahvalila se svim agentima koji su radili s njom posljednjih 28 godina. Tijekom govora se i rasplakala te zahvalila svim prijateljima i obitelji koji su bili uz nju, posebice svojoj kćeri koju je nazvala najvažnijom osobom u životu.

-Hvala ti što si bila uz mene kroz ovo sve- rekla je glumica pa se našalila na račun bolesti: -Oh, inače, bolujem od multiple. Jeste li primijetili? Čak ne nosim ni cipele. 

Applegate je potom pozirala uz svoju zvijezdu i istaknula koliko joj je važno što je i njezino ime upisano na stazi slavnih u Hollywoodu. 

Inače, priznata američka glumica i dobitnica nagrade Emmy o svojim zdravstvenim problemima prvi put javno je progovorila u kolovozu 2021. 

- Pozdrav, prijatelji. Prije nekoliko mjeseci dijagnosticirana mi je multipla skleroza. Bilo je to čudno putovanje. No podržavaju me ljudi koje poznajem i koji boluju od iste bolesti. Težak je to život. Ali, kao što svi znamo, mora ići dalje. Osim ako ga neki š**** ne zaustavi. Zbog zdravlja je drastično promijenila svoje životne navike i izbacila je meso iz prehrane i trudi se izbjegavati stresne situacije, a tijekom ovih teških godina najveća podrška joj je suprug Martyn LeNoble s kojim ima kćer Sadie Grace.

Christinu Applegate publika i danas najviše pamti po ulozi buntovne tinejdžerica Kelly Bundy u seriji “Bračne vode” koja joj je početkom 90-ih donijela slavu i popularnost. Njezina karijera imala je kasnije uspona i padova, baš kao i njezin privatni život u kojem joj je sve krenulo loše nakon razvoda od glumca Johnathona Schaecha. Samo nekoliko mjeseci kasnije dijagnosticiran joj je rak dojke, a prošlog ljeta glumica je objavila kako joj je ove godine dijagnosticirana i multipla skleroza.

VIDEO U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije