Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mister rekao "da"

Bivši mister Philip Kleva oženio se u New Yorku

Philip Kleva
Foto: Facebook
1/7
26.04.2010.
u 21:20

Kleva je prve glumačke korake napravio u hrvatskim sapunicama "Zabranjena ljubav", "Villa Maria" i "Obični ljudi, a nakon toga je krenuo u potragu za američkim snom.

Bivši mister Philip Kleva, koji je uspio zavesti atraktivnu Kim Cattrall u drugom nastavku filma "Seks i grad" šarmirao je i Amerikanku Loru koja je postala njegova supruga.

Na maloj ceremoniji u New Yorku kojoj je prisustvovalo nekoliko najbližih prijatelja par se obavezao na vječnu ljubav u dobru i zlu. Philipovi roditelji i prijatelji iz Hrvatske nisu bili u New Yorku, a prema dostupnim informacijama Riječanin i njegova supruga upoznali su se na jednoj od brojnih audicija na kojima neafirmirani glumci provode dane i dane u potrazi za prilikom koja će im promijeniti život.

Kleva je prve glumačke korake napravio u hrvatskim sapunicama "Zabranjena ljubav", "Villa Maria" i "Obični ljudi, a nakon toga je krenuo u potragu za američkim snom.

Sreća mu se nasmiješila kada je dobio ulogu u "Seksu i gradu" gdje glumio jednog od brojnih ljubavnika Samanthe Jones najpoznatije "žderačice muškaraca" u povijesti televizije, a sada će igrati u filmu "The Ferry" gdje je dobio glavnu ulogu

Komentara 4

DR
drugTitoforever
00:01 27.04.2010.

He, he, ajme!

TY
Tyrael
00:29 27.04.2010.

Debela crnkinja, way to go!!

BR
brle
04:47 27.04.2010.

nisam razumio....jel ovo neka scena iz njegovog filma, ili stoli? ljudi, pa uloge se ne odbijaju....alaaaaaaaaaa....jeino mi nije jasno, kome trebaju papiri, njemu za usa, ili njoj za hr?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije