Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danijela i Ema

Bila je najljepša žena svijeta, a sada njena kći nosi titulu kraljice Hrvatske

Foto: Josip Čekada
1/18
06.12.2018.
u 09:27

Prije 28 godina Emina mama Danijela osvojila je laskavu krunu Kraljice svijeta, a Danijela i danas u 50. godini još uvijek ima manekensku građu

Stopama mame Danijele Gračan krenula je i njena kći Ema koja je sinoć ponijela titulu nove kraljice Hrvatske.

Na izboru ljepote održanom u Rovinju natjecalo se 12 finalistica, a uz Emu razloga za slavlje imale su i Klara Crismanich koja je proglašena drugom princezom i Sonja Lončar koja je proglašena prvom princezom. 

Foto: Milan Bandić/Facebook

Prije 28 godina Emina mama Danijela osvojila je laskavu krunu Kraljice svijeta, a Danijela i danas u 50. godini još uvijek ima manekensku građu, ali ovim poslom već se odavno ne bavi. Postala je profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not your baby✨

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌞

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan) on

 

 

– Dvoumila sam se! I suprug se dvoumio, pogotovo moji roditelji, nono i nona, nisu baš jako sretni, rekli su: ''Pa sjeti se sebe''. 
Pa nisam ni ja imala neka loša iskustva, al' dok je ona dobra u školi, dok izvršava sve druge obveze, nemam ništa protiv – rekla je nedavno Danijela na pitanje kako je prihvatila činjenicu da se njena kći želi baviti manekenstvom.

Danijela je u braku s nogometnim trenerom Nenadom Gračanom s kojim ima još dvije kćeri, Lauru i Almu.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodan look

Komentara 9

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:39 06.12.2018.

lijepo je biti lijep preko veze..

Avatar marela
marela
09:52 06.12.2018.

Nisam ni pomislila da će neka druga djevojka ponijeti tu titulu....

LA
larala
09:53 06.12.2018.

cura je simpa al, da je bas lijepa...otom potom...ima puno lijepših cura u hr samo što nemaju poznate mame, a to je izgleda u hrvatskoj najvažnije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije