Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamina nasljednica

Prepoznajete li ovu kraljicu svijeta? Snimila je kampanju s kćeri koja je krenula njezinim stopama

Danijela Gračan
Foto: Danijel Galić
1/4
14.11.2016.
u 11:38

Daniela i Ema Gračan snimile su kampanju za jedan estetsko-medicinski centar. Iako je titulu kraljice svijeta dobila prije 26 godina, Daniela i dalje privlači pažnju svojom ljepotom

Estetsko-medicinski centar iz Matulja Eternity za svoju novu kampanju angažirao je Danielu Gračan (47), nekadašnju Kraljicu svijeta, Ivanu Delač Đolo (36)  koja je 2003. godine bila Miss Universe Hrvatske te manekenke Nikolinu Miletić Minovski (26) i Emu Gračan (16) jer su idealni prototip stvarne ženske ljepote kroz kroz različite godine.

O manekenskoj karijeri Danijele Gračan javnost je upoznata, ali da je i njezina kći krenula tim stopama, nije se znalo. Lijepoj Emi, koja nalikuje mami ovo je i prva kampanja koju je odradila zajedno s njom, u čemu su obje uživale. Osim u genetici dio zasluga za ljepotu Danijele, supruge nogometnog trenera Nenada Gračana, je i u redovitim posjetila ovom estetskom centru

– Iskustvo i spoj četiri desetljeća,  različite generacije na snimanju bio je prepun lijepih emocija – kaže Daniela. Titulu najljepše žene svijeta Daniela je osvojila  prije 26 godina, a i dalje plijeni pažnju svojom ljepotom i mladolikim izgledom. 

>>Eternity gala humanitarna večera Opatija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije