Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sestra našeg pjevača

Bila je jedno od najpoznatijih lica domaće scene 2000-tih, a danas živi daleko od očiju javnosti

Zagreb: Luka Nižeti? oduševio gledatelje u predstavi Aladin
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/25
14.04.2023.
u 20:05

Bivša televizijska voditeljica Petra Nižetić povukla se iz javnosti te sada živi privatnim životom, a ovih dana isplivale su njezine fotografije iz 2007. godine.

Glazbenik Luka Nižetić i njegova sestra, bivša televizijska voditeljica Petra oduvijek su bili poznati po čestim promjenama imidža, a u javnosti su se sada pojavile fotografije koje pokazuju kako su izgledali na početku njihovih karijera. Snimljene su davne 2007. godine na humanitarnoj aukciji za izgradnju igrališta za djecu oboljelu od cerebralne paralize, gdje su se slavni brat i sestra družili s pjevačicom Lanom Jurčević, a na njima ih nije baš lako prepoznati. Luka je tada imao kratku dječačku frizuru, baš kao i Petra čija je kosa tada bila platinaste nijanse.

Voditeljica Petra Nižetić povukla se iz javnosti te nekoliko godina živjela u Americi, točnije u San Franciscu, no prije dvije godine se s obitelji vratila u Hrvatsku, a tu je rodila i svoje drugo dijete. Petra je u Ameriku preselila zbog ljubavi, jer je njezin odabranik tamo imao tvrtku.

- Sedam godina sam provela u Americi, vratili smo se ima pola godine. Ne radim nikakav javni posao koji bi promovirala i prezentirala tako da sam stay home mum - kako bi rekli. Privatni život ne volim provlačiti po medijima - rekla je tada u jednom razgovoru. Nije skrivala koliko je sretna što su se vratili u Dalmaciju i misli da im je to bila najbolja odluka.

- Pa o čemu pričamo, evo sredina 11. mjeseca ja sam još u kratkim rukavima, djeca su se kupala do neki dan tu na Baćama, ma divota. Ne kažem da nema stvari koje mi fale iz Amerike ali definitivno kad smo suprug i ja razmišljali o povratku prvenstveno smo bili fokusirani na djecu i kvalitetu života koju ćemo njima pružiti - rekla je Petra.

Supruga Franu upoznala je na Visu, a prvo vjenčanje su imali u Americi i zatim su i u Hrvatskoj svoju vezu okrunili brakom u crkvi u Petrinom Splitu. Petra i Frane imaju dva sina, stariji je Jozo, a mlađi Milo. 

Inače, Petru pamtimo po hit emisiji „Po ure torture“ koju je vodila s prijateljicom i kumom Marijanom Batinić. Kasnije su zajedno radile i emisiju „Sexspresso“, a nakon toga Petra se posvetila blogu. Danas Petru možemo vidjeti tek u ponekoj Lukinoj obiteljskoj objavi na društvenim mrežama.

VIDEO Javio nam se Siniša Vuco: 'Istina je, selim se u Venezuelu, kupio sam stanove na Karibima'

 

Ključne riječi

Komentara 3

LE
lector2corrector
08:00 15.04.2023.

snimljene su davne 2007., a 2008. i nije tako davna. Uvijek u korak s vremenom.

Avatar Tombstone
Tombstone
03:15 15.04.2023.

Slavni??????

LA
lajh1985
06:16 18.04.2023.

Tko je pak ova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije