Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbena diva

Beyonce u prozirnoj haljini pokazala raskošne obline, obožavatelji: 'Gubim se'

Foto: DPA/Pixsell
1/15
30.03.2022.
u 21:00

Objava na društvenoj mreži Instagram u manje od tri sata skupila je više od 1,5 milijuna lajkova.

Pjevačica Beyonce (40) na svojem je Instagram profilu oduševila svojim izgledom. Lijepa glazbenica objavila je fotografije u izazovnoj prozirnoj haljini s cirkonima koja ističe njezine prepoznatljive obline.  Beyonce je pozirala zavodljivo držeći veo, a ovom seksepilnom kombinacijom više je otkrila nego pokrila. Na sljedećoj objavljenoj fotografiji, diva se primila za grudi, a na drugoj je pozirala okrenuta leđima tako da je stražnjica došla u prvi plan. 

Pjevačica je ispod haljine imala mrežaste čarape koje su dodatno istaknule njezine noge, a ovoj kombinaciji dodala je i sunčane naočale te torbicu s cirkonima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

U komentarima su joj pratitelji ostavili mnoštvo komplimenta na njezin izgled. „Gdje si bila do sada Bey?“, „O moj bože, gubim se“, „Cijeli svijet je tvoj“, „Veličanstvena si“, pisali su joj pratitelji ispod objave koja je prikupila oko 1,5 milijuna lajkova u samo tri sata.

Podsjetimo, glazbenu divu na ovoj društvenoj mreži prati 246 milijuna osoba.  Beyonce je objavila i fotografiju u svojoj žutoj kombinaciji u kojoj se pojavila na dodjeli Oscara. Ta objava prikupila je više od 3,5 milijuna lajkova, a i ovim izdanjem njezinu su obožavatelji ostali oduševljeni. 

VIDEO Will Smith se ispričao Chrisu Rocku: 'Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo. Sram me'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
22:16 30.03.2022.

I perika je dobra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije