Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vole Jadran

Bernie Ecclestone sa suprugom i sinom je u Trogiru, a jedan detalj se posebno izdvaja

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/11
07.08.2021.
u 11:38

Mnogi su primijetili kako čak i na otvorenom ni Bernie ni Fabijana ne skidaju zaštitnu masku. Praksa je to koja je sve češća u većini europskih zemalja,

Poznato je da je negdašnji prvi čovjek Formule 1, Bernie Ecclestone (90), veliki ljubitelj jadranske obale pa svake godine nastoji bar neko vrijeme provesti kod nas. Tradiciju godišnjeg odmora u Hrvatskoj nije zaobišao ni ove godine kada je sa suprugom Fabianom (45) i sinom Aceom (1) posjetio i Trogir.

Bogati par je boravio na svojoj jahti Petara kojom obilaze obalu, no posjet jednom od najpoznatijih hrvatskih gradova nije izostao. Ipak, mnogi su primijetili kako čak i na otvorenom ni Bernie ni Fabijana ne skidaju zaštitnu masku. Praksa je to koja je sve češća u većini europskih zemalja.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Inače, prema pričama mještana, vremešni Bernie jako je dobro raspoložen, ne smetaju mu nesnosne vrućine koje vladaju zadnjih tjedana, a u šetnji gradom nije skidao osmijeh s lica. Upućeni kažu da uživa u svakoj sekundi s obitelji, a posebno ga veseli maleni Ace koji je na svijet došao prošle godine.

– Dobili smo sina i nazvali smo ga Ace, što u prijevodu znači “as”. Jako sam ponosan – rekao je 90-godišnji Bernie prošle godine nakon što mu se rodilo četvrto dijete. Naime, iz prvog braka s Ivy Bamford ima 65-godišnju kći Deborah. Rođenja sina i pandemija koronavirusa spriječili su ga prošle godine da na svojoj jahti Petara obilazi naše otoke i uplovi u trogirsku i luku u Dubrovniku, ali su zato prošle godine nakon dugo vremena Hrvatsku posjetile njegove kćeri iz braka sa Slavicom Radić. Tamara i Petra na početku nisu bile oduševljene vezom svog oca s 46 godina mlađom, ali na kraju su je prihvatile pa je čak i Slavica postala bliska s Fabijanom i prije nekoliko godina su se družila u Dubrovniku tijekom odmora.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Malazan
Malazan
12:46 07.08.2021.

"Ipak, mnogi su primjetili kako čak ni na otvorenom, ne skidaju masku s lica".... pa onda ide- "a u šetnji gradom nije skidao osmijeh s lica." ?!??? ...nije me briga, ali daj prestanite kenjati više nego možete pojesti!

KO
Kopreinitz
11:45 07.08.2021.

Sve su to kulturni i tolerantni ljudi, naka dojde opet i ostane dulje vrijeme.

SV
Sveznadar
13:51 07.08.2021.

Ča šoldi buše, inače ne bi ..ičke vidija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije