Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzni

Basist Nick Oliveri svira u Zagrebu

nick oliveri
Foto: Promo foto
28.07.2015.
u 10:00

Koncert u Vintageu je u četvrtak u 21 sat.

Nick Oliveri, kontroverzni basist, prateći vokal i koautor na dva najbolja albuma Queens Of the Stone Agea "Rated R" i "Songs fot the Deaf", originalni član kultnog stoner rock benda Kyuss, dio nekadašnje postave shock-punkera The Dwarves i frontmen svog side-projekta Mondo Generator dolazi 30. srpnja u Zagreb.

Klub domaćin bit će Vintage Industrial, u kojem će Nick koncertno predstaviti solo album "Death Acoustic". Nick Oliveri, čiji su koncerti između ostalog poznati i po tome što zna nastupati potpuno gol, nakon grupe Queen Of The Stone Age ostavio je značajan pečat u solo vodama kroz brojna gostovanja na albumima i turnejama svojih cijenjenih kolega i prijatelja, među kojima su Slash, Motorhead, Mark Lanegan i drugi.

Koncert u Vintageu je u četvrtak u 21 sat

>>Ljeto u Vintage Industrialu počinje 4. srpnja

>>Demolition Group nastupa u srijedu u Vintage Industrial Baru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije