Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hommage osamdesetima

Demolition Group nastupa u srijedu u Vintage Industrial Baru

demolition group
Foto: PR FOTO
08.06.2015.
u 13:51

Prije i poslije koncerta DJ Tomi Phantasmaće vrtjeti domaću i stranu novovalnu glazbu tako da se ovaj koncert može svrstati u niz događaja koji se događaju u znaku hommagea osamdesetima koji se trenutno događa u Zagrebu

U srijedu, 10. lipnja, u Vintage Industrial Baru nastupit će kultna slovenska grupa Demolition Group, nastala 1985. godine na pepelu znamenitog post ska/punk benda Gast'r'bajter's. Na koncertu u Vintage Industrialu, Demolition Group će pored predstavljanja novog albuma, odsvirati i presjek svojih hitova uz neizostavan Japanci rade za nas.

Prije i poslije koncerta DJ Tomi Phantasmaće vrtjeti domaću i stranu novovalnu glazbu tako da se ovaj koncert može svrstati u niz događaja koji se događaju u znaku hommagea osamdesetima koji se trenutno događa u Zagrebu.

Početak koncerta je najavljen za 21 sat a cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 30 kn dok će na ulazu koštati 40 kn. Pretprodaja ulaznica u Dirty Old Shopu – Tratinska 18 i Vintage Industrial Baru – Savska 160.

>>Vintage Industrial Bar priprema program "Muzika je Zvonko Radost"

>>Velika fešta na zatvaranju treće sezone Good Vibrationsa!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije